Батков: Нашият треньор не е изнервен като други
Батков: Нашият треньор не е изнервен като други / netinfo
Собственикът на Левски Тодор Батков наблюдава контролата между „сините” и Спартак Плевен, завършила 5:0. Босът отбеляза, че е доволен от всички нови попълнения, но има неща, които не са го впечатлили.

„Хората са спокойни. Както виждате, нямаме изнервен старши треньор, както е с други отбори. Той е нервен, заради играта, а не защото ще му вземат този играч или онзи играч, а после ще му набутат някой осакатен. При нас това го няма. Не искам да коментирам ЦСКА и Томов. Не ми се прави пир по време на чума”, отсече адвокатът.

„Като цяло беше добре. Новите ми харесаха до един. Може би се очакваше повече от мароканеца Тиберканин. Не ми хареса, че играчите още не са сработени. Притесни ме контузията на Бензукан. Лусио Вагнер въобще не е навлязъл във форма. Това е нормално, все пак е първа контрола”, заяви босът на „сините”.

Батков е категоричен, че Левски се нуждае от класен дефанзивен халф и вратар. Собственикът на клуба заяви, че се търсят играчи от чужбина, като „сините” са наблюдавали националния страж на Литва, но той се е контузил в последния момент.

„Не пожелавам на нито един отбор състоянието, в което се намира ЦСКА. Говоря за спортистите, деятелите, треньорите и администрацията на отбора. Много е болно. Не знам, какви са промените при тях. Чух, че Митата Якимов щял да е в управата. Не вярвам, че някой ветеран на Левски или ЦСКА би отказал подобно предложение, но не виждам, какво променя това?” - допълни Тодор Батков.

Президентът на „сините” не спести суперлативи към един от младите играчи на Левски: „Мартин Димов игра като професор. На първия и на втория етаж. Явно в Родопа са работили добре с него”, каза със задоволство Батков.

Левски ще плати 360 хиляди лева данъци в понеделник информира още шефът на клуба.

Тодор Батков коментира и ситуацията с Георги Христов. „Не познавам това сладкодумно момче Георги Градев. Разбрах, че е завършило четиридневен курс в Англия. Смятам, че Христолов прави груба грешка, като се доверява на фантасмагориите на това момче. Въпросът можеше да се реши много по-лесно и всички да са доволни. Лозана не е никаква инстанция, но това момче може да измисли и някаква друга. В четвъртък беше обявено едно историческо решение. То беше обявено в Лондон по делото Майкъл Чорни и Олег Дерипаска. Тоест аз съм професионалист, не съм завършил четиридневен курс”, заяви Батков.

„Не дължа нищо на Ботев Пловдив. Зависят само от моята милостиня. Аз много ще помисля, дали да бъда милостив”, допълни по темата адвокатът.

„Майкъл Чорни има 20 процента от руския алуминий. Английският съд реши, че той не може да разчита на справедлив процес в Русия. Делото ще се води в Англия, а това е една голяма победа. Решението е 63 страници. Пак повтарям - не съм ходил на четиридневен курс”, уточни още веднъж Тодор Батков.