Батков: Какво да направя? Да взема Бербатов ли?
Батков: Какво да направя? Да взема Бербатов ли? / netinfo

Собственикът на Левски Тодор Батков изживя едни от най-тежките си часове начело на „синия” клуб. След загубата на отбора му от БАТЕ той не бе на себе си от нерви и отчаяние.

Наложи му се на два пъти да отговаря на въпросите на побеснелите фенове. В първия случай на летището в Минск преди отлитането за България, а във втория на летище София. Именно там Батков в отчаянието си стигна до следната реплика: „ Кои футболисти да взема? – попита синия шеф и продължи – „Хайде да поискаме Бербатов да ни го преотстъпят. Той явно няма да играе в Тотнъм. Дано се оправи момчето. Това ли да направим? Даже с изпълнителния директор на Тотнъм се познаваме. Освен да му се обадя. Ако съвсем са го отписали поне да ни го преотстъпят. Той е добър футболист.”

Батков, осъзнавайки, че не е сериозно това, което казва, завърши темата с къде по-трезвите изречения: „ Не. Наистина много ми е тежко. Какво да направя? Какво да направя? Ето вижте, това е България.”

Адвокатът потвърди и казаното още в Минск, че дори Асус е бил уговорен за трансфер. „ Каква концепция за развитие повече?- попита Батков. „Който поискаха, го взех. Аз бях го уговорил и утре трябваше да пристигне. Тоя прехваления халф. Сега за какво ми е? То сега само това ми липсва. Срещу кого да играе? Срещу Ботев ли?”