Бардон: Видях се с Вуцов, но не съм си променил мнението
Бардон: Видях се с Вуцов, но не съм си променил мнението / netinfo
Французинът Седрик Бардон вече се е видял с Велислав Вуцов. Треньорът на Левски е посетил сутрешната тренировка на Бней Йехуда, но двамата не са обсъждали бъдещето на футболиста.

„Ще се видим по-сериозно след мача ми утре. Не съм си променил мнението, ако отборът ми се спаси от изпадане, едва ли ще се връщам в България. Имам един мач, който ще реши моето бъдеще”, заяви пред Гонг Седрик Бардон.

„Ако не изпадне отборът ми, няма смисъл да се връщам в България. Честно казано, не знам какви уговорки имат ръководствата на двата клуба”, продължи французинът.

Халфът смята, че Велислав Вуцов е започнал да прави нов Левски с по-различен характер.

„Не познавам лично новия треньор на Левски. Чувал съм добри неща за него. Не съм предлагал нищо на Левски. Емил Велев беше при мен и ме попита за един мой съотборник. Казах му, че може да помогне на Левски. Става въпрос за централен защитник, който се казва Милан Мартинович”, допълни Бардон.

Полузащитникът логично не поиска да сравнява Мартинович с Игор Томашич. „Игор, освен много добър футболист, е и мой приятел, но и другият /Мартинович/ също е много добър състезател. Двамата са различни като играчи.”

„Честно да ви кажа сега си мисля само за почивката, която ми предстои. Искам да се прибера във Франция. Сезонът беше много дълъг. Тежък от психическа и физическа гледна точка. Когато се прибера вкъщи при жена си, ще говорим за бъдещето. Сега държа да мине този мач и да си почина”, завърши по телефона от Тел Авив Седрик Бардон.