Бардон: Левски ще трябва да ми плаща като в Израел
Бардон: Левски ще трябва да ми плаща като в Израел / netinfo
Французинът Седрик Бардон заяви, че е наясно с вчерашното изказване на Велислав Вуцов, в което специалистът призна, че ще води война, за да върне французина в Левски.

„Прочетох в интернет сайтовете и съм наясно с желанието на треньора. Радвам се, че този специалист ме е харесал от игрите ми в Левски за две години и половина. Евентуалното ми връщане не зависи само от парите. Първо трябва да видя каква е идеята на клуба. Какво искат да се прави? Тук имам една заплата, която е нормално да получавам и в Левски”, сподели пред Гонг французинът.

Седрик Бардон допълни, че заплащането му в Бней Йехуда е по-голямо от това, което е получавал на „Герена” през последните две години и половина.

Друг проблем пред синьото ръководство може да се окаже и договорът на Бардон. Халфът има контракт за още една година и ако Бней Йехуда не изпадне, шансовете да акостира на „Георги Аспарухов” са почти нулеви.

„Първо, трябва да говоря с шефа господин Тодор Батков, който да каже, какво мисли. Ако отборът ми тук не изпадне, почти на сто процента историята ще приключи”, отбеляза Седрик Бардон.

В този момент Бней Йехуда е на последно място в израелското първенство, но е само на точка от отборите над чертата.