Бандаловски: Това, че съм юноша на Левски, не означава, че съм ултрас от агитката
Бандаловски: Това, че съм юноша на Левски, не означава, че съм ултрас от агитката / Sofia Photo Agency
Новото попълнение на ЦСКА Иван Бандаловски бе представено официално днес от спортно техническия директор на клуба Емил Костадинов.Бандаловски ще носи номер 11 в ЦСКА.

„Чувствам се добре. Това, че съм юноша на Левски не означава нищо. Вестниците ме изкараха, че все едно съм част от ултрасите на „сините”. Надявам се феновете на ЦСКА да ме приемат добре. Никога не съм играл професионално в Левски. Да, вярно е, че през лятото имах оферта от „сините”, но тогава имах предложение от отбор от Серия А на Италия, за който уж всичко бе сигурно, но смениха президента”, каза Бандата.

Той коментира и изказванията си след последния мач между ЦСКА и Локомотив София, когато нападна „червените”.

„След тази загуба бях афектиран. Този ЦСКА не е онзи, който беше. Сега има много промени в състава и при треньорите”, добави футболистът.

Бившият национал заяви, че не се притеснява за разликата в точките между Левски и ЦСКА. „Миналата година с Локомотив София водихме 11 точки пред Левски, но след това не успяхме да влезем в Европа. Мисля, че сега няма да е проблем да стопим разликата от Левски”, заяви Бандаловски.

Той допълни, че не е готов функционално да играе в предстоящия мач с Локомотив София, но ще направи всичко възможно след паузата в първенството да е на линия.