Балъков преговаря с Волфсбург
Балъков преговаря с Волфсбург / netinfo
Българският треньор Красимир Балъков преговаря с ръководството на Волфсбург, съобщава германският таблоид „Билд”. Според изданието Бала ще наследи на поста отстранения Клаус Аугенталер.

„Вълците” разпродадоха футболистите си, но все още нямат нито наставник, нито нов спортен директор. „Сигурно всички се чудят, как ще изглежда клубът ни през следващия сезон”, каза пред „Билд” мениджърът на отбора Клаус Фукс. Добрата новина е, че вече освен за треньор Волфсбург преговаря и за спортен директор. Кандидатът за този пост е Феликс Магат.

Вчера вечерта бившият треньор на Байерн се срещна с представители на „вълците” в петзвездният хотел „Ritz Carlton” във Волфсбург.

Новият директор на клуба Мартин Винтеркорн се е свързал с Магат. „Ясно е, че хора като господин Винтеркорн ще използват футболните си контакти”, заяви Фукс.

За да притежава Волфсбург специалист като Магат, ръководството трябва да е готово да плати два пъти повече от разходите, с които разполага за лятна селекция, а те възлизат на 10 милиона евро.