Аврам Грант – не твърде разочарован
Аврам Грант – не твърде разочарован / netinfo
Мениджърът на Челси Аврам Грант не бе много разочарован от загубата на момчетата си с 1:2 като гост на Фенербахче в първи четвъртфинал от Шампионската лига. „Сините” контролираха мача, но допуснаха да бъдат победени, като Грант обвини защитата, че е направила фатални грешки. Въпреки това той е уверен, че Челси все още има шанс да стигне полуфиналите.

„Това е футболът. Мач, който трябваше за завърши 3:0 или 4:0 за нас, загубихме с 1:2,” заяви той пред Sky Sports.

„До първия гол всичко вървеше добри. Ние доминирахме, създавахме шансове, но това е футболът. Ако не внимаваш, ако се успиш, губиш мача,” продължи израелецът. „Дори през второто полувреме ние започнахме добре. Разочароващо е. По принцип да загубиш с 1:2 като гост е добър резултата, но тъй като ние играхме по-добър футбол, сме разочаровани. Сега ние сме домакини и трябва да победим.”

„Момчетата са професионалисти. Трябва да играят добре в събота (срещу Ман Сити). Няма да е лесен двубой и ние трябва да направим всичко по силите си у дома. Ако се концентрираме, можем да победим,” допълни Грант.

Франк Лампард бе недоволен, когато наставникът го замени с Джон Оби Микел, но Грант заяви, че няма никакъв проблем помежду им. „Франк Лампард е ОК. Не виждам проблем. Той се връща след боледуване. Не беше готов за пълни 90 минути. Той даде всичко от себе си, но бе провел само две тренировки преди мача и беше болен,” завърши Аврам Грант.