Арсен Венгер: Жозе ще остане в Премиършип
Арсен Венгер: Жозе ще остане в Премиършип / netinfo
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер изрази увереност, че сблъсъците му с колегата Жозе Моуриньо от Челси ще продължат и през следващия сезон. В последните дни медиите тиражират новината, че Моуриньо ще напусне „сините” от Лондон през лятото. Самият португалски специалист не направи никакво изказване, опровергаващо тези слухове, което още повече засили спекулациите. „Не аз съм важният тук,” бе единственият коментар на Моуриньо по случая.

Въпреки това босът на Арсенал Венгер заяви:”Мисля, че той ще остане. Не мога обаче да говоря за решението на Челси, тъй като не съм наясно със ставащото вътре в клуба.”

Френският наставник добави:”Аз се чувствам късметлия, че работя тук и затова го правя вече 10 години. Аз съм допринесъл с нещо за работната среда, но се радвам и на голяма свобода тук в Арсенал.”

Пред Sky Sports Венгер сподели още: „Челси имат различна структура, но тя може да работи добре. Всичко може да работи добре, стига да има разбиране между хората.”

Сър Алекс Фъргюсън също призна, че не му се иска Моуриньо да напуска Челси. „Ще бъда разочарован, тъй като компанията му ми допадаше,” заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед. „Той е личност и надпреварата с него ми харесва.”