Английски национали изгонени, нарушили вечерен час
Английски национали изгонени, нарушили вечерен час / netinfo
Трима юношески национали до 19 години на Англия бяха изгонени от треньора Брайън Ийстик, тъй като нарушили наложения от наставника вечерен час. Сред въпросните момчета е и Скот Синклер от Челси. Синклер, неговият съотборник при „сините” Райън Бертранд – в момента под наем в Олдъм – и Анди Каръл, играч на Нюкасъл, отдаден под наем на Престън, се завърнаха по клубовете си, след като им бе наредено да напуснат базата на юношеския тим в Лийдс.

От Футболната Асоциация на Англия побързаха да уточнят, че тримата не са нарушили никакви други правила, освен вечерния час, но нарушението е било достатъчно, за да ги пратят у дома. Англия ще срещне Румъния в Скънторп днес следобед в евроквалификация, която може да изпрати домакините в елитния кръг от пресявките.

„Реших, че е необходимо да изпратя тримата играчи у дома, заради нарушаването на реда,” заяви Ийстик. „Всички, които трябва да знаят, са уведомени и повече коментари по въпроса няма да се правят.”

Синклер отбеляза първия си гол за мъжкия отбор на Челси миналия месец в мач за Карлинг Къп, при победата над Хъл Сити и е смятан да футболист с блестящо бъдеще. Бертранд и Карол пък в момента са титуляри за Олдъм и Престън.