Ангелов: Ботев ще е изненадата в първенството
Ангелов: Ботев ще е изненадата в първенството / netinfo
„Ботев Пловдив ще е изненадата в първенството тази година. Имаме потенциал”, това заяви за Гонг един от треньорския дует на „канарчетата” - Костадин Ангелов. Бившият наставник на Видима допълни още, че отборът има нужда от нападатели.

„Трябва да увеличим конкуренцията, не че нямаме хора на тези позиции. Говорили сме със Стефано Кусин и мисля, че ще дойдат още хора. Липсва ни още малко игрови облик. Не можем все още да преценим за хората, които се намират на проби, но каквото и да стане те няма да бъдат ползвани”, каза още Ангелов.

Треньорът призна, че двамата вратари Павел Станев и Славчо Тошев ще се борят за титулярно място: „Ще вземем и млад вратар, който да бъде трети в нашия отбор”.

Юношата на ЦСКА каза още, че не се притеснява от темпераментните фенове на отбора. „Когато тима побеждава, проблеми със запалянковците няма да има. Когато не играем добре, те логично ще са недоволни. Относно двубоя с Черноморец не ме интересува къде ще се играе. Добрият отбор е добър на всеки терен”, завърши специалиста.