Ана Иванович слуша музика и решава Судоку преди мач
Ана Иванович слуша музика и решава Судоку преди мач / netinfo
Втората ракета в света Ана Иванович разкри любопитни подробности от живота си. В официалния си сайт сръбкинята отговори на редица въпроси, зададени от страна на феновете. Красивата тенисистка говори за отношенията си с Рафаел Надал и Роджър Федерер, както и за това какво я успокоява преди важни мачове.

За Роджър Федерер и шансовете му да спечели Ролан Гарос:

„Смятам, че единственото, което го спираше до този момент бе Рафаел Надал. Не мисля, че тази година ще е последната му възможност да стигне до трофея във Франция. Ще е много любопитно да се види дали Федерер ще успее да спечели през следващите години.”

За своя форхенд и бекхенд:

„Форхендът винаги ми е бил моят любим удар. Подобрих форхенда си много и мисля, че владея този удар добре. Внесох някои изменения в техниката си. Новата ми ракета също ми е от полза.”

За Рафаел Надал:

„Не го познавам много добре, но мисля че той е добро момче. Винаги е интересно да наблюдаващ мачовете му.”

За вълнението преди важни срещи:

„Вълнувам се. Мисля обаче, че това е добър признак за това, че преживяваш резултата и приемаш всичко, което се случва много сериозно. Не бива обаче да се допуска вълнението да попречи на играта ти. Ето защо е много важна подготовката преди мачовете. Понякога слушам музика, а друг път решавам Судоку. Това ми позволява да се концентрирам.”