Амунике и Янчев официално в ЦСКА
Амунике и Янчев официално в ЦСКА / netinfo
Тодор Янчев и Кевин Амунике са новите футболисти на ЦСКА.

Бившият халф и капитан на „червените” би трябвало да подпише в късния следобед с клуба, след като вчера се съгласи да се завърне в Борисовата градина. Контрактът на Янчев ще бъде за две години. След като бе освободен от датския Рандерс, играчът имаше оферта от друг датски тим, но в крайна сметка предпочете да играе отново в България.

Късно снощи пък успешно приключиха преговорите между ЦСКА и португалския Витория Сетубал относно Кевин Амунике. Братът на бившата голяма звезда на Нигерия Емануел Амунике бе договорил преди три седмици личния си договор с „армейците”, след което бе привикан в олимпийския тим на страната си. След като бе постигнато споразумение и между клубовете, сделката е факт, а самият играч се очаква да пристигне у нас и да бъде представен в средата на следващата седмица.

Оригиналното име на роденият през 1986-а година нападател е Онекачи Амунике, на е познат с далеч по-популярното Кевин. В португалското първенство той попада още през 2001 година, след като е привлечен от Бенфика. Следващият сезон пък изкарва в мъжкия и в дублиращият тим на Порто.Следват три сезон в шведския Ландскрона и повторно завръщане в Португалия с екипа на Витория. Клубът от Сетубал едва се спаси изминалия сезон като зае последното възможно място над чертата на изпадащите.

До дни на „Армията” се чака и бразилският защитник Жадсон Виера – играч на Данубио /Уругвай/.