Амаури в Ювентус? Отговорът – утре
Амаури в Ювентус? Отговорът – утре / netinfo
Президентът на Ювентус Джовани Коболи Джили съобщи, че за вторник (15 април) е насрочена среща на шефовете на „Старата госпожа” и Палермо, на която ще бъде обсъден евентуалният трансфер на Амаури в италианския гранд.

„Утре ще се срещнем с президента на Палермо Маурицио Дзампарини. Точно на тази среща ще се реши дали ще има трансфер”, сподели Джовани Коболи Джили.

„Футболистът иска да играе за Ювентус, а и ние имаме желание да го привлечем. Това обаче е бизнес и всичко може да се случи”, заяви президентът на Ювентус, имайки предвид апетита на Палермо да вземе 15 милиона за своя нападател.

Ръководството на „Старата госпожа” разчита да свали цената на Амаури или да покрие стойността с замяна на един своите играчи – полузащитникът Себастиан Джовинко, който е собственост на „бианконерите”, но се състезава за Емполи.

С привличането на Амаури, наставникът на Юве Клаудио Раниери ще разполага с атака, съставена от играчи като Алесандро Дел Пиеро, Давид Трезеге и Винченцо Якуинта, а почти сигурно Рафаеле Паладино ще бъде продаден.