Алмуния: Знам, че Леман ме мрази
Алмуния: Знам, че Леман ме мрази / netinfo
Испанският вратар на Арсенал Мануел Алмуния отговори днес на поредната тирада към него от страна на германския резервен вратар на "артилеристите" Йенс Леман.

"Аз съм човек, на който му минава бързо. Искам да се отнасям към всички с уважение и виждам всички като равноправни. Третирам хората така, както искам да се отнасят с мен. Да имам до себе си човек, който ме мрази е просто невероятно. Аз знам, че той ме мрази”, сподели испанецът пред вестник „Guardian”.

„Всяка сутрин, когато се събудя знам, че ще бъде същата ситуация. Трябваше да се справям всеки ден с това, откакто той бе изваден от отбора и даже още от преди това. Събуждам се и знам какво ще се случи през деня. Но вече не ме е грижа за това. Той може да си говори каквото си поиска. Отивам на тренировка и работя с Лукаш Фабиански и Вито Маноне. Така и така, те са много по-добри вратари от него”, добави Алмуния.

„Никога не съм бил в такава ситуация в моята кариера. Нормално е, когато вратарите се уважават един друг. Не знам защо той не ме уважава. Но аз не искам да имам каквито и да е взаимоотношения с него. Няма значение какво говори за мен, тъй като вече не ме интересува", завърши Алмуния.