Александър Томов: Няма да си дадем школата
Александър Томов: Няма да си дадем школата / netinfo
Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов остана доволен след успеха с 3:1 на тима над Беласица. Шефът на „армейците” уточни, че до понеделник се очаква окончателното развитие по случая с Велизар Димитров и евентуалния му трансфер в унгарския Залаегерсег.

„Оттук-нататък отборът трябва да върви още по-уверено нагоре. Днес вече видяхме играчи, които получиха контузии. Доволен съм от резултата. Очаквах по-голяма съпротива. Пожелавам на Беласица да остане в А група, защото е един симпатичен отбор., сподели след края на мача Томов, който изрази недоволството си от терена на стадион „Цар Самуил”.

„Имах среща с Весела Лечева онзи ден. Мисля, че стигнахме до някакво разбиране. Това, което искам да кажа е, че ние школата няма да я дадем”, добави Александър Томов по повод намерение на 4-ти километър да бъде построена нова многофункционална зала.

Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА бе запитан и относно ситуацията около Велизар Димитров: „Много беше важно Вили да се чувства добре, почти всичко е приключило. Когато и каквото и да се случи, вратите на ЦСКА са отворени за него. Има последни уточнения по неговите лични условия, утре или в понеделник всичко ще приключи. Уточняват се последните му условия. Нека да не забравяме, че има и чисто личен момент.”