Александър Томов: ЦСКА съди БФС
Александър Томов: ЦСКА съди БФС / netinfo
Президентът на ЦСКА Александър Томов заяви специално за Гонг, че „армейците” е много вероятно да заведат дело срещу БФС през следващата седмица.

„Ние с Левски не се занимаваме. Имаме изрядни взаимоотношения с всички.

Искам да се обърна към всички президенти да си гледат техните отбори, ако имаме спорове ще се видим в съда”, коментира босът на ЦСКА.

„Батков произнесе доста лъжи по адрес на ЦСКА и другата седмица нашите адвокати ще видят какво ще предприемат. Не може да се обвинява никой, че БФС отне лиценза на ЦСКА”, добави президентът на шампионите.

„Мястото на Емил Костадинов е на „Българска Армия”. Утре в 11 часа ще обявим всички подробности около нашето изхвърляне от евротурнирите. За мен на ниво президенти не трябва да има такова отношение. Споровете се решават в съда. Когато имаме спор ще го решим по цивилизован начин. Върху ЦСКА бе нанесен незаконно тежък удар и ще заведем дела”, каза Томов.

„Другата седмица адвокатите ни ще вземат окончателното решение. Аз нямам вина, че ЦСКА не е в Европа, а отговорността трябва да я поема. На път сме да се споразумеем мачовете да се играят на стадион „Васил Левски”, но имаме едно условие Левски да плати седалките, които бяха изпотрошени от феновете на „сините”. Предстои един голям разговор за бъдещето на българския футбол. Днес обсъждахме с Емил Костадинов нов договор. Не ми се вижда възможно той да не остане в отбора”, завърши Александър Томов.