Алекс: Литекс е фаворит, но не сме обречени
Алекс: Литекс е фаворит, но не сме обречени / netinfo
Моторът на Черно море в средата на терена Александър Александров - Алекс заяви днес, че Литекс е фаворит в утрешния мач между двата отбора.

„Ловчанлии диктуват модата в българския футбол. Не излизаме като обречени. Ще се постараем да излезем победители. Няма какво да крием нито ние, нито те”, заяви Алекс.

Той допълни, че стадион „Васил Левски” е най-хубавия в България. „Тези хора, които искат да гледат финала, могат да го гледат и в София”, допълни футболистът.

Александров не пожела да коментира за каква премия ще играе Черно море. „По-важно е да останеш в историята, отколкото някаква премия. Амбицията на ръководството и моите съвпаднаха и това е причината да съм тук”, каза Кривия.

Относно амбициите на Черно море за бъдещето, Александров сподели, че реално до 4-5 години отборът може да се бори за шампионската титла, тъй като има достатъчно финансови средства. „Трябват ни няколко класни попълнения, за да направим наистина здрав отбор”, коментира Александров.

Футболистът взе отношение и около информациите за завръщане в Левски. „Имаше вариант преди 3-4 години да се върна в Левски. Мъри ме покани, но тогава предпочетох да продължа в Турция заради по-добрите финансови параметри и не съжалявам.

„Имам договор за още две години с Черно море. Приключи „синия” период в моята кариера. С Наско Сираков нямам скандали. Смятам, че Мъри е най-добрият треньор в България”, завърши плеймейкърът.