Албена Денкова: В Япония ще решим
Албена Денкова: В Япония ще решим / netinfo
Звездната ни двойка Албена Денкова и Максим Ставийски отлита в края на седмицата за Япония, където ще участва в няколко шоу програми на лед. Там двукратните световни шампиони във фигурното пързаляне на спокойствие ще обсъдят вариантите дали да прекратят състезателната си кариера или да останат на леда, възможно е дори да си дадат почивка от един сезон.

Треньорите Наталия Линичук и Генадий Карпоносов са на мнение, че Албена и Макс трябва да останат, защото са най-добрите в момента и могат да останат на върха.

Албена е затрупана с ангажименти в БФК и дори сега преди да отлети за страната на изгряващото слънце се занимава с поредната инспекция от ИСУ във връзка с домакинството ни на Световното за юноши и девойки.

„Липсват ми тренировките, другите задачи ме натоварват много повече. Успях дори да отслабна без физически усилия. Съветвам даже хората, които искат да намалят телесното си тегло да си правят програма като моята-тогава няма да им остава време за ядене.”-споделя пред Гонг красивата фигуристка.

Албена е откровена, че все още има желание за изявите на лед, но Максим е на по-различно мнение.

За това, което им предстои в Япония и дилемата за кариерата на танцовия ни дует, чуйте Албена Денкова.