Адриано се отърва невредим от катастрофа
Адриано се отърва невредим от катастрофа / netinfo

В навечерието на 2008 година скандално известният футболист на Интер, който ще доиграе настоящия сезон в Сао Пауло под наем, като по чудо се отърва невредим след автомобилна катастрофа.

Нападателят не започна годината по много добър начин, след като не успя да защити позициите си в отбора и стана център на внимание на медиите, заради необуздания си начин на живот. Точно когато видя лъч надежда, играчът отново попадна в обективите на камерите, но този път едва ли ще има последствия.

25-годишният футболист е изгубил контрол над колата си, а според информациите в инцидента са участвали още два автомобила. Все още не е ясна причината за загубата на управление на водача, но за щастие няма ранени при катастрофата в Рио де Жанейро.

Полицията не е излязла със становище за това кой е виновен за инцидента от тази сутрин.

След пристигането си в Сао Пауло Адриано обеща да се промени и да забрави алкохола. След това той изрази готовност да се завърне в Италия, щом от клуба го повикат.

“Готов съм да работя и да вкарвам голове, защото изгубих прекалено много време през последната година. Тук ми е комфортно, а в Италия всичко ме дразнеше. Там всяка моя крачка се следеше от журналисти, които търсеха сензации във всичко, което правя”, сподели скандалният футболист.

“В Бразилия никой не следи живота ми под лупа. Треньорът и ръководството говорят с мен изключително и само за футбол. Тук искат да ми помогнат”, завърши Адриано.