Адриан Илие се засече с ЦСКА
Адриан Илие се засече с ЦСКА / netinfo
Един от големите футболисти в близкото минало на румънския футбол Адриан Илие неочаквано се засече с играчите на ЦСКА преди началото на тяхната тренировка на игрището на хотел „Аркадия”. Неочаквано разпознат най-напред от вратаря Илко Пиргов, Илие веднага завърза кратък разговор с Еуген Трика и Алесандру Пицурка. Тримата се разбраха да се видят на спокойствие по-късно през деня. Адриан се здрависа и с члена на управата на „червените” Емил Костадинов.

Бившата звезда на Стяуа, Галатасарай и Валенсия, завършил преди две години кариерата си в Цюрих, в момента е начинаещ мениджър и съпровожда отбора на Пандури по време на лагера му в Турция. Самият Илие има връзки тук, създадени по време на престоя му в Истанбул като играч на грандовете Галатасарй и Бешикташ и възнамерява да опита да пласира играчи от своята родина в местното първенство.

Адриан Илие се изказа ласкаво за Трика и особено за Пицурка, но потвърди, че голямото румънско име в ЦСКА безспорно е Флорентин Петре с когото имат много мачове заедно в националния тим. Той допълни, че нищо не е ясно в битката за евро-виза между нашите два тима и всичко тепърва ще се разяснява. Относно разразилите се медийни битки между Румъния и България в навечерието на мача в Констанца миналата есен, Илие каза, че това е напълно нормално и съответсва на темперамента на девте нации.