Адебайор: Не сме притеснени от равенството
Адебайор: Не сме притеснени от равенството / netinfo
Звездата на Арсенал заяви, че неговите съотборници не са разтревожени от факта, че успяха да постигнат само 1:1 на „Емирейтс” с Ливърпул при вчерашния първи мач от четвъртфиналния сблъсък между двата тима в Шампионската лига.

„Вече показахме, че когато ножът опре до кокала, ние успяваме да постигнем нужните резултати. Когато хората ни отпишат, желанието в нас да покажем, че бъркат, се увеличава изключително много”, каза Адебайор.

„Направихме именно това и срещу Милан, сега сме изправени пред новото предизвикателство – Ливърпул. Единственото, което трябва да направим е да повярваме в нашите сили. Ако покажем нашия си стил на игра, със сигурност ще успеем да създадем много голови положения, за да поставим „червените” под голямо напрежение”, продължи нападателят на „артилеристите”.

„Много хора казаха, че не можем да спечелим срещу Милан, ние обаче се поздравихме с крайния успех Така че ще продължим да правим това, което умеем най-добре и няма да губим фокуса си. Сигурни сме в успеха на „Анфийлд”, завърши Адебайор.