В света на технологичните иновации черната и бяла техника, която избираме за дома си, се превръща в ключов фактор, определящ начина ни на живот вкъщи.

От кухнята до банята, от работния кабинет до местата за почивка, правилно избраната техника допринася за подобряване на качеството на живот и улеснява всекидневните задачи. За да предостави възможно най-добро обслужване за своите клиенти, веригата магазини ЗОРА открива нов логистичен и административен център. По този начин веригата създава среда, в която иновациите и ефективността се срещат, за да направят преживяването при пазаруване още по-добро.

Другото важно събитие за ЗОРА през 2023 година е 32-та годишнина на веригата на българския пазар. За да отбележи празника подобаващо, ЗОРА осигурява на своите клиенти акция с много приятни изненади. Как можете да се възползвате от намалението и специалните предложения, прочетете в статията надолу.

Какво трябва да знаем за магазини ЗОРА?

Визия и Иновации

ЗОРА е дългогодишен лидер на пазара на черна и бяла техника и държи на качеството, което предоставя на своите клиенти. Тази година технологичната верига празнува откриването на своя нов логистичен и административен център, изграден в Индустриален парк „София-Божурище“. С тази промяна зареждането на мрежата от магазини в цялата страна ще бъде оптимизирано и клиентите ще получат още по-бърз и лесен достъп до артикулите, които търсят.

Акцент върху качеството

Освен откриването на нов логистичен и административен център приоритет на търговската верига е и доставянето на качествени решения за технологичните нужди на клиентите. Това е и причината ЗОРА да е единствен представител и вносител на марките CROWN и Finlux за България. От 2011 година ЗОРА е официален вносител и на марката HITACHI. В портфолиото на търговската верига присъстват още и марките AYKO и X-TREMER.

Подобрено обслужване и развитие

Откриването на новия център ще представлява стъпка напред в подобряването на обслужването на клиентите и разширяването на продуктовата гама. Този своеобразен хъб ще увеличи оперативната ефективност и скоростта на доставка, гарантирайки, че клиентите получават продуктите си бързо и навреме.

Специални предложения

За своя 32-ри рожден ден ЗОРА предоставя възможността на клиентите си да пазаруват избрани артикули с до 40% отстъпка, както и на изплащане с 0% лихва на 20 равни месечни вноски за всички уреди над 300 лв.

Акцията носи името „Веселие с намаление“ и се стреми да умножи радостта от постигнатите успехи през над 30-годишното успешно присъствие на пазара със специални предложения за своите клиенти. Те ще бъдат налични от 15 до 18 септември във всички магазини от мрежата на веригата, както и онлайн на сайта на zora.bg, където доставката над 50 лв. ще бъде напълно безплатна (при условията, описани на сайта на търговската верига).

ЗОРА

Със съсредоточаването на ресурсите си в новия център, магазини ЗОРА целят да подобрят обслужването на своите клиенти и да насърчат бъдещия растеж на бизнеса си. Търговската верига ще отбележи 32-рия си рожден ден с много намаления и добро настроение. Възползвай се от акцията и се потопи в празничния дух с нас!