/ Зора
Климатиците и смартфоните се утвърждават като едни от най-търсените продукти сред българските потребители по време на намаленията. Според данни, предоставени от магазини ЗОРА, тези две категории продукти са начело в предпочитанията на клиентите при големи промоционални кампании, особено в есенния период. По традиция всяка година ЗОРА празнува рождения си ден през септември с големи намаления, а през миналата година ЗОРА отбеляза значително увеличение в продажбите на климатици, като продаде два пъти повече уреди в сравнение с предходната година по време на акцията си.

И тази година ЗОРА стартира кампанията " Веселие с намаление", предлагаща отстъпки до 40% на широка гама продукти, включително климатици, телевизори и едра бяла техника. През 2023 г. търговската верига ЗОРА отбеляза значително увеличение в продажбите на климатици, като продаде два пъти повече уреди в сравнение с предходната година. По традиция за своята 33-та годишнина, ЗОРА стартира кампанията "Веселие с намаление", предлагаща отстъпки до 40% на широка гама продукти, включително климатици, телевизори и едра бяла техника.

Клиентите могат да се възползват от възможността за покупка на изплащане без оскъпяване, което прави достъпни нови модели като iPhone 16, Samsung Galaxy Flip и Fold, както и иновативни смарт хладилници и други високотехнологични уреди. Промоцията ще продължи от 13 до 16 септември 2024 г. във всички 43 магазина на ЗОРА и онлайн на zora.bg.

Всички продукти на стойност над 300 лв. могат да бъдат закупени покупка на изплащане без лихва на 20 равни вноски. Този период е перфектен за тези, които искат да обновят своите електроуреди или да намерят подходящо решение за климатизация на своя дом.

През 2023 г. ЗОРА направи важна стъпка в своето развитие с откриването на нов Логистичен парк в индустриалната зона Божурище, който подобри обслужването на клиентите.  Веригата стартира амбициозна програма за разширяване, чиято цел е до края на 2024 г. да обнови част от съществуващите си магазини и да открие нови обекти в страната. Нови магазини вече бяха открити в Кърджали, Дупница, Карлово, а през 2024 г. към тях се присъединиха обекти в Ботевград, Добрич, Велинград и Панагюрище. Магазинът в Смолян беше преместен на по-удобна и голяма локация, а този в Харманли бе напълно обновен.

Независимо дали предпочитате да пазарувате в някой от физическите магазини на ЗОРА или онлайн, не пропускайте шансът и се възползвайте от изгодни предложения и удобни условия за пазаруване на изплащане.