/ ДСК
А защо не и да спечелите допълнителни 1 000 лв.?
Изминалите месеци на безпрецедентна ситуация промениха обичайното ни поведение, накараха ни да преосмислим живота си, направиха ни по-предпазливи и по-внимателни с личните финанси. Всички започнахме да влагаме повече мисъл и здрав разум в изразходването на средствата си и отложихме мащабните покупки, преустановявайки и безразборното харчене. Наложи се понятието „отложено потребление" – отлагане във времето на крупни покупки с инвестиционна цел: автомобил, ремонт, оборудване за бита и други.

Това изведе на преден план две важни тенденции – потребителите започнаха да подхождат по-рационално, проявявайки повишена чувствителност към цените, с фокус върху различни промоционални кампании в търсене на най-добрата оферта. Пазаруването онлайн се превърна в предпочитан начин за набавяне на всичко необходимо, а дистанционните услуги са вече част от ежедневието на всеки един от нас.

Сега, в началото на лятото – сезонът на ремонтите и пътуванията, е моментът тези от вас, които са замразили плановете си за смяна на старата кола, освежаване на апартамента или подмяна на старата спалня, да обмислят възможните варианти за това.

проект финанси
ДСК

Преглед на валидните в момента оферти показва, че продуктът, който предлага бърз и лесен онлайн процес, висок размер на кредита, дълъг срок на издължаване и възможност за допълнителна печалба, е потребителският кредит на Банка ДСК - Кредит за всякакви желания. Той съчетава редица предимства: процесът по кандидатстване е изцяло онлайн, максималният размер на отпускания кредит е до 60 000 лв., като се предлага за различни потребителски цели, а при кандидатстване онлайн, ако клиентът сподели своето желание, което иска да осъществи с искания кредит, може да спечели и допълнителни 1 000 лв.

Подалите онлайн искане за кредит имат възможност да участват в томбола с 10 награди по 1 000 лв. всяка, а условието за участие е кредитът, за който клиентът е кандидатствал онлайн на сайта на банката и е споделил своето желание (причината, поради която търси финансиране), да е усвоен до 20 юни 2021 г.

Кандидатстването става през корпоративния сайт на банката, през платформата за електронно банкиране „ДСК Директ“ или през мобилното приложение DSK Smart. За съществуващите клиенти на банката, снабдени с КЕП от Евротръст, процесът на отпускане на кредита също е онлайн, което спестява посещението на банковия офис и пести допълнително време. Периодът на издължаване е до 10 години, а процесът на одобрение също е бърз – до 2 часа, като парите са по сметката на клиента още същия ден. Преценете най-добрия за вас вариант за издължаване с помощта на кредитния калкулатор на сайта на Банка ДСК.

Допълнително предимство е, че имате възможност да изберете падежната дата от 1-во до 28-мо число спрямо обичайните ви постъпления за месеца.

Ако вече в мислите си сте една крачка по-близо до желаната Веспа или кемпер за семейството, повече информация може да намерите на сайта на Банка ДСК.