/ БСТ
Актуалната кампания от програмата за лоялни клиенти на Български спортен тотализатор ще продължи до 31.12.2023 г.
Неусетно се приближихме до последните дни от годината - време, в което планирането и емоциите се преплитат, а ретроспекции от най-различно естество се стараят да напомнят за себе си във всеки един момент.

Не е изненада, че в създалата се еуфория много от нас изпитват желание да съберат най-добрите възможности и да създадат най-приятните спомени. И може да се каже, че тази комбинация е приложима и за най-новата промоционална кампания за лоялни клиенти на Български спортен тотализатор (БСТ) “Празничен разкош с Тото Клуб”. Тя стартира на 01.11.2023 г., ще продължи до 31.12.2023 г. и от нея могат да се възползват притежателите на карта за лоялност Тото Клуб.

Предимствата от нея са много добре познати, а присъединяването към Тото Клуб е изключително лесно. Всеки, който желае да се сдобие с карта за лоялност, може да посети удобен за него тото пункт и да се обърне към служителите на ДП “Български спортен тотализатор“, които ще му окажат необходимото съдействие. Издаването на карта за лоялност Тото Клуб отнема само няколко минути и е напълно безплатно.

Онези, които предпочитат да се включат дигитално, могат да направят това, благодарение на своята активна регистрация на сайта www.toto.bg, а кратките видео инструкции ще им помогнат за бързо преминаване през процеса.

Общото при двата начина на регистрация е, че от тях могат да се възползват единствено физически лица, навършили 18 г., за които не съществува законова забрана за участие в хазартни игри.

След като са се присъединили към програмата за лоялност Тото клуб, участниците в организираните от БСТ игри могат да трупат бонус точки, като те се начисляват при направен залог в числовите игри и/или при покупка на талони.

Всяка покупка от 2 лева носи 1 бонус точка, а всеки 10 бонус точки, натрупани по потребителския профил и/или карта за лоялност, се равняват на 1 шанс за участие в жребий за допълнителни печалби. В промоционалната кампания “Празничен разкош с Тото Клуб” те са 10 на брой на обща стойност 12 000 лв., разпределени: 4 броя парични печалби на стойност 500 лв. всяка, 3 броя парични печалби на стойност 1000 лв. всяка, 2 броя парични печалби на стойност от по 2000 лв. всяка и 1 брой печалба на стойност 3000 лв.

Тегленето на допълнителните печалби ще се извърши чрез жребий на 07.01.2024 г. във Facebook страницата както и в ТОТО Live в YouTube канала точно след редовното теглене на тиражите на Спорт Тото, като печелившите номера на картите за лоялност ще бъдат публикувани на интернет и Facebook страниците на БСТ.

Повече подробности могат да бъдат открити в Общите правила и условия, публикувани на сайта action.toto.bg

Интересното е, че картата за лоялност на Тото Клуб може да послужи и за по-доброто планиране на бюджета. По натрупаните точки за месеца, играчите могат да се ориентират за размера на сумите, вложени в игрите на Български спортен тотализатор и те да бъдат съобразени с всеки индивидуален бюджет.

От БСТ напомняме, че отговорната игра е разумен избор, а повече информация за принципите ѝ може да бъде открита тук.

Екипът на БСТ пожелаваме на всички участници много късмет и разкошни празници!