/ Държавна лотария
Февруари може да е в началото на годината, но в други отношения той определено е в неизгодна позиция: разполага с най-малко на брой дни, температурите му често са минусови, а и липсва онази празнична еуфория толкова типична за началото на зимния сезон.

Ето защо, по един ли друг начин, светът е намерил начин да го направи атрактивен, като го удостои с титлата “Месец на любовта”. Сърцата, виното и сладките изкушения вече станаха запазена марка за това време, но трябва да си признаем, че не само червеният цвят властва над февруарските мразовити дни. Блясъкът им често се улавя в отражението на зимните рисунки, които често в съзнанието ни приличат на скъпоценности.

Ето защо не е изненада, че Държавна Лотария на Български Спортен Тотализатор избра точно този период от годината, за да представи изящната си нова моментна лотарийна игра “ДИАМАНТИ.Bingo”. Както знаем, диамантите от векове са символ на любовта - предполага се, че през далечната 1477 г. е подарен първият годежен пръстен с точно този скъпоценен камък - символ на любовта между Ерцхерцог Максимилиян Австрийски и Мария Бургундска.

Диамантите са известни със своята устойчивост и уникалната си способност за пречупване на светлина. Това определено се повлиява от факта, че класическият обработен диамант е с 57 фасети.

Освен това, диамантите носят със себе си и много поверия като например, че собствениците им доста често постигат лесна победа над съперниците си или пък, че са способни да отключат пет великолепни достойнства - колкото е и броя на природните стихии.

Тези интригуващи факти определено вдъхновиха създаването на ДИАМАНТИ.Bingo: игралните зони са 7 (седем) на брой, от които 4 (четири) са bingo карти, а останалите са бонус игри. В един талон играчите могат да открият до 4 (четири) печалби, а честотата им е висока - 1 към 2,70.
Тиражът на играта е 4 000 000 бройки, като в тях има шанс да бъдат открити печалби на обща стойност 11 775 000 лв. Ако сте любопитни какво е тяхното съотношение - над 1 480 000 печалби са в диапазона от 5 лв. до 2 000 лв., а топ печалбите са в размер на 10 000 , 20 000, 50 000 и 250 000 лв.

От Държавна лотария споделят, че процесът по разработката на моментната лотарийна игра е бил изключително интригуващ, като атрактивният вид на талона отчасти се дължи на факта, че някои материали за изработката му са пропътували хиляди километри. Ето защо ДИАМАНТИ.Bingo има пълния потенциал да се превърне в една от най-любимите игри на почитателите на моментните печалби.

Както винаги, Българският спортен тотализатор подхожда с особена отговорност към разработването на играта и се надява играчите да правят разумни избори. Моментните лотарийни игри са с цел забавление и са предназначени само за участници, навършили пълнолетие.

ДИАМАНТИ.Bingo вече можете да откриете в пунктовете на Спорт Тото и партньорската мрежа, като номиналната стойност талона е 5 лева. А новините за открити печеливши суми със сигурност няма да закъснеят.