Облеклото, вдъхновено от уличната мода, е разнообразно и експериментално, позволяващо изразяване на индивидуалност и креативност. Характерно за нея е комбиниране на различни стилове, дизайни и аксесоари. Ето няколко съвета за това как да се обличаме модерно според уличната градска мода.

 

Кои са основните правила, от които да се водите, за да получите модерна улична визия?


Смесвайте различни стилове

Смесването на различни стилове и елементи е почти задължително при уличната мода. Например, съчетайте спортно облекло с елегантни аксесоари или стилизирайте рокля с кецове. Особено подходящи за това са кецовете Vans, каквито можете да намерите на https://answear.bg/m/vans.

Покажете настроението си с различни цветове

Не се колебайте да избирате ярки и необичайни цветове за вашето облекло. Цветовете могат да добавят настроение и индивидуалност към вашата визия. Страхотен начин да изразите вашата индивидулност е носенето на дрехи с лога, надписи или графични принтове. Изберете тениски, суичъри или обувки с изразителни дизайни.

Носете дрехи на няколко слоя

Слоевете са ключов елемент в уличната мода и ви позволяват да създадете интересни и динамични визии. Например тениски със суичъри, блуза с дънково яке или пък рокля с кожено сако.

мода

Добавете аксесоари

Аксесоарите са важна и неизменна част от уличния стил. С тях лесно може да добавите индивидуалност към вашата визия. Дори да сте облекли обичайните сини дънки и бяла тениска, с подходящия аксесоар можете лесно да промените визията. Сложете шарен шал за свежо настроение, или пък интересна шапка за да впечатлите. Слънчевите очила моментално ще добавят стил, а дамската чанта ще отрази личните ви предпочитания за стилизиране.

Експериментирайте

Не се страхувайте да бъдете смели и креативни с вашето облекло и аксесоари, когато искате да сте в тренда на градската мода. Експериментирайте с различни комбинации и привидно несъвместими елементи на модата. Дори може да съчетаете контрастни цветове, за да постигнете нестандартна и необикновена визия.

Помислете за овърсайз дрехи

Овърсайз дрехите, като големи тениски, суичъри и якета, са изключително популярни в уличния стил. Те са един от основните елемент на модерната улична мода. Към тях се отнасят и широките дънките с разкроени крачоли, който също са супер актуален тренд.
 

Спортното облекло като част от модерната градска визия


Спортното облекло се превърна в неизменна част от модерната градска визия и това не е случайно. То предлага комфорт, стил и функционалност и е предпочитан начин на обличане за мнозина. Едни от най-любимите спортни артикули, които присъстват в гардероба на почти всеки за сникърсите и маратонките. В зависимост от модела и цвета, който изберете, те могат да се носят с почти всичко - от елегантни панталони до дънки и рокли. Изберете модерни спортни кецове, които да се съчетаят с вашата визия, като например някой от емблематичните модели на adidas на https://answear.bg/m/adidas.

Добавете и суичър и тениска за ежедневието. Изберете модели с графични принтове или лого на спортни марки и ги съчетайте с дънки или спортни панталони или клинове. През лятото изберете къси панталони и поли.

Пробвайте различни комбинации, които да отразяват индивидуалния ви стил, за да се създаде собствената си уникална визия!