/ Visa
Посещенията на място на конференции и семинари, служебните командировки и бизнес срещите лице в лице отново са факт. Виртуалните бизнес приключения отстъпват пред позабравените физически събития и заседания. И с всичко това хотелите заработиха на пълни обороти.

Намирането на добър и удобен хотел в последния момент, както често се случва при бизнес пътуванията, отново е предизвикателство, с което се сблъскват служителите на компаниите. Но всяка компания, притежател на Visa Business Card, бързо забравя напрежението покрай намирането на място за отсядане с новата промоция на Visa, която продължава до 31 юли.

Благодарение на Visa – мрежата, която работи и обслужва хората, институциите, организациите и бизнеса в цял свят, картодържателите на Visa Business могат да платят престоя си в хотел в чужбина и да получат 5% обратно по картата си.

Бизнес картите са сред най-добрите инструменти за оптимизиране и контрол на фирмените разходи. Притежанието на бизнес карта означава бърз и сигурен начин на разплащане. То може да бъде извършено на място в хотела (чрез ПОС терминал) или онлайн. Достатъчно е да използвате карта Visa Business.

Сред на-важните предимства на бизнес картите Visa е свободният достъп до средства. Когато изберете да ползвате бизнес карта, получавате непрекъснат достъп до средствата по сметката на фирмата и можете да се възползвате от всички картови операции – да теглите пари на банкомат, да плащате на POS терминали и да извършвате онлайн разплащания. Целият този инструментариум, събран в една карта – независимо дали е пластика или е на свързано устройство, улеснява значително всяко едно бизнес пътуване. Повече за промоцията на Visa за карти Business, можете да намерите тук.