/ Тротинетки ZIZITO Тера
Детската тротинетка трябва да отговаря на два вида много различни, но еднакво важни изисквания: тези на родителите и тези на самото дете.

Какво търсят родителите, когато избират тротинетка? Много просто - абсолютна безопасност, съчетана с финансова достъпност, и максимално дълъг период на използване.

Какво искат децата? Децата искат просто да се забавляват с тротинетка, която е весела, цветна, шарена и лесна за управление.

ZIZITO Швейцария има добри новини за Вас - тези изисквания не се изключват взаимно. Те са съчетани по възможно най-добрия начин в уникалната детска тротинетка ZIZITO Тера, за която ще Ви разкажем повече в следващите редове.

Стабилност, сигурност, безопасност

Тротинетката ZIZITO Тера е създадена за деца на възраст над три години, с височина от 91 см до 118 см и с тегло до 80 килограма.

Този впечатляващо широк спектър на функционалност предполага дългогодишно използване на продукта, а всяка една фаза от него е белязана от 100% сигурност и стабилност.

Тротинетката е удостоена с независим сертификат за безопасност от SGS Швейцария, който потвърждава нейните забележителни качества, като здравина, издръжливост и интелигентен дизайн.

Основните технически характеристики, на които се крепи безупречната безопасност на тротинетката Тера, включват:

Система за интуитивно завиване, която реагира на смяната на центъра на тежестта, дори когато използването на кормилото все още не е много умело.

Двойно подсилена основа от ново поколение, която е силно еластична и снабдена със специално покритие против хлъзгане на обувките.

Супер здрава алуминиева конструкция, която издържа както на голяма тежест, така и на различни инциденти, като падане или удряне.

Дръжки със специално силиконово покритие, които спомагат за здрав и ергономичен захват, водещ до значително по-добър контрол над тротинетката.

Лесно достъпна и здрава спирачка на задната гума, която детето може да използва, без да губи баланс и без да нарушава линията на движение.

Всички компоненти от структурата и дизайна на ZIZITO Тера са проектирани и реализирани в съответствие с най-високите Швейцарски стандарти за качество и безопасност.

Тротинетки ZIZITO Тера
Тротинетки ZIZITO Тера

Очарователен дизайн с интерактивни елементи

Нежните пастелни цветове на модела са комбинирани в два варианта - светлосиньо с жълто за момче и светлорозово със синьо за момиче. Макар и стандартизирани според класическите цветови мотиви за момиче и момче, двата варианта на ZIZITO Тера са премерени в нюансите си и са абсолютно подходящи за деца на всяка възраст и с всякакви предпочитания.

Цветовият дизайн е допълнен с малки фигурални мотиви по основата на тротинетката и завършен с няколко уникални елемента, а именно:

Светещи LED колела, които се активизират по време на возене.

Музикален модул с мелодии от популярни анимационни филми. Модулът се активира с помощта на 3 броя стандартни ААА батерии.

Двата интерактивни модула на тротинетката ZIZITO Тера са напълно безопасни за използване в мокро и влажно време, тъй като достъпът на вода до тях е практически невъзможен.

В резултат получавате едно изживяване тип „всичко в едно“, което ще стимулира различни сетива и рефлекси на детето – от двигателното му развитие до зрението, слуха, и разбира се мотивацията му да се наслаждава на живота на пълни обороти.

Достъпна и дългосрочна инвестиция

Най-добрата новина е, че забележителната ZIZITO Тера идва при Вас на една изключително достъпна цена, изцяло съобразена с очакванията на средностатистическия потребител.

Предвид внушителния възрастов диапазон за използване, тротинетката всъщност представлява една интелигентна и дългосрочна инвестиция в здравето, безопасността и правилното физическо развитие за детето – от градинска до предучилищна и училищна възраст.

Ексклузивен дистрибутор на швейцарския бранд ZIZITO за България е Зизито БГ, а продуктите на марката можете да намерите както в онлайн магазина на дистрибутора, така и в повечето добри детски магазини, които държат да предложат ненадминато съотношение между качество и цена.