/ Ozone
Подаръци, томбола и вълнуващи оферти в празничния уикенд
Ozone официално отвори вратите на своя нов магазин Ozone Live в Galleria Mall в Бургас. Над 1000 клиента посетиха магазина в деня на официалното откриване. Те се възползваха от страхотните оферти – до -15% отстъпка на ненамалени продукти и до -50% намаление на избрани артикули, които продължават през целия уикенд. Бяха раздадени над 200 бр. специални награди, а над 150 човека вече са се включили в томболата, в която могат да спечелят супер изненади от Logitech, Genesis, Skullcandy, Steelseries, Canyon.

Сред най-предпочитани през първия ден след официалното отваряне бяха видеоигри, аудио продуктите, гейминг периферията, книгите и LEGO конструкторите. „Разширеното ни портфолио от артикули определено се забелязва от клиентите ни. Стандартно най-много се купуват видеоигри, конзоли и мърчандайз, но днес забелязахме много продажби на продукти, които досега не са се предлагали в магазина ни в Бургас“, коментира в края на деня Александър Колев, Retial Director в Ozone.

Ozone

Ozone Live е концепция, която предлага на клиентите си да открият в магазина повече продукти на живо и по-лесно пазаруване. Изложените артикулите са сред най-продаваните на Ozone.bg и представляват селекция, която всеки би искал да има в списъка си с любими - перфектен подарък за себе си или за свой близък.

Ozone

Всеки, който не успее да намери продукта, който търси, може да го заяви на служител в магазина и да го получи с безплатна доставка в обекта. Онлайн пазаруването от Ozone.bg за бургазлии става още по-лесно с възможността клиентите да получат поръчките си с тегло до 40 кг., направени през сайта, напълно безплатно в магазина.

Повече за групата Ozone

Ozone е една от водещите групи онлайн и физически магазини в България. Част от нея са брандовете Ozone.bg, Baby.bg, Photopavilion.bg, физическите магазини Ozone Live и веригата Ozone Games (новият бранд, заменил марката ПУЛСАР), както и издателство Artline Studios. Освен в страната, компанията работи на няколко международни пазара, чрез марките си Ozone.ro, Ozone.hr и Ozon.gr, съответно в Румъния, Хърватия и Гърция.

Повече информация можете да откриете тук: www.ozone.bg