Испанската фирма Сан Хосе Лопез търси да назначи международни шофьори на ТИР с категория „С+Е“ за Европа.

Заплатите в Сан Хосе Лопез стартират от 3400 лв., като може да достигне до 4000 лв. на месец. Всички служители се осигуряват в Испания, а платената отпуска е 60 дена в годината. Всички изисквания, условия и бонуси, които предлага позицията, могат да бъдат видени тук.

Кандидатите трябва да притежават валидна шофьорска книжка категория „С+Е“, карта за професионална компетентност и дигитална карта за тахограф. 

шофьори
netinfo

За да постъпите на работа във фирмата първо трябва да се справите със задължителен практически изпит по кормуване. Изпитът се състои в закачане на ремарке, паркиране на рампа и откачване на ремарке. По време на изпита се следи изключително много за спазване на условията за безопасност. Фирмата има сключени договори с обучителни центрове, в които можете да се явите на изпит във всички големи градове на България

На всеки шофьор се полага безплатно ново работно облекло. В базата на фирмата в Испания има специална стая за българските служители с всички необходими удобства – баня, печка, пералня, хладилник и индивидуални шкафчета за всички служители.

Всички одобрени кандидати ще управляват влекачи от последно поколение на марките МАН, Мерцедес, Ивеко и Рено. Политиката на фирмата е да подменя камионите на всеки 3 години. По този начин компанията гарантира н своите служители безпроблемно шофиране на най-модерните влекачи на пазара. Авточасти и консумативи се сменят регулярно от оторизираните сервизи и автомобилите са винаги обслужени и в отлично състояние. При всяко прибиране в базата камиона преминава през технически преглед и ако бъдат забелязани проблеми се ремонтира веднага. Ако все пак възникне проблем на пътя, на водача се осигурява 24 часова аварийна помощ.

Фирма Сан Хосе Лопез започва да наема български шофьори през 2007 г. чрез дъщерното си дружество Балкантранс. От 2015 г. всички шофьори на фирмата преминават на испански договори. В последните години бройката на българските служители на дружеството непрекъснато расте, като към момента цифрата надхвърля 90 души.