/ ПРОФИ КРЕДИТ
В началото на ноември 2019-та година ПРОФИ КРЕДИТ България отпразнува своя 13-ти рожден ден. Компанията за бързи кредити развива дейност от 2006-та година и към момента има офиси в над 50 градове в страната, като осигурява работни места на повече от 750 служители и сътрудници. ПРОФИ КРЕДИТ България е част от международната Профиреал Груп, която оперира на европейския финансов пазар в Чехия, Словакия, Полша и Русия, а от 2017-та година и на азиатския, във Филипините.

ПРОФИ КРЕДИТ България отпуска бързи кредити в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново и още десетки различни точки на страната, като предлага максимално удобство и достъпност на клиентите си. През 2019 г. компанията стартира нов проект, насочен към активните в онлайн пространството хора. Афилиейт платформата на ПРОФИ КРЕДИТ дава възможност за допълнителен доход на блогъри, влогъри, млади предприемачи - хора, които притежават лично онлайн пространство като уеб сайт, видео канал или добре разработени профили в социалните мрежи. Така, чрез популяризиране на продуктите и услугите, предлагани от компанията в онлайн пространството, инфлуенсърът има възможност да печели.

В стремежа си да предоставя висококачествена услуга, компанията дава възможност на всеки клиент да заяви кредит по най-удобния за него начин – по телефона, в офис или онлайн. Всеки, заявил желанието си да получи пари на заем онлайн може да разчита на бързо и качествено обслужване от новия Кол център на компанията, открит през септември в град Велико Търново. Клиентите могат да избират суми от 100 до 5000 лева с равни месечни вноски и срок на изплащане до 24 месеца. Специални условия се предлагат за следващите кредити на доказалите се като лоялни клиенти.

Като част от социалната си политика, ПРОФИ КРЕДИТ България винаги е обръщала специално внимание на грижата за деца в неравностойно положение. Компанията за бързи кредити си партнира вече пета поредна година с фондация "За нашите деца" в подкрепата на деца в риск и семейства в нужда.

ПРОФИ КРЕДИТ
ПРОФИ КРЕДИТ

Желанието на служителите да се включат в благотворителни каузи, ангажирани с актуални социални проблеми, направи ПРОФИ КРЕДИТ България част и от кампанията "Капачки за Бъдеще". С общи усилия бяха събрани над 50 килограма капачки, които да доближат организаторите с още една стъпка към крайната цел - да бъдат осигурени средства за животоспасяващи кувьози за недоносени бебета.

ПРОФИ КРЕДИТ България се стреми да бъде близо до клиентите си в моментите, в които имат нужда от бърз заем с улеснена процедура по кандидатстване и възможност за кратък срок на одобрение. Компанията съблюдава високо ниво на сигурност по отношение обработката и съхранението на личните данни на клиентите си, в съответствие с изискванията на българското и европейското законодателства.