/ Visa
Пътешествията в чужбина отново се завърнаха в живота ни пълноценно заедно с желанието да опитваме храната в различни държави. Любимата италианска храна, пикантната унгарска кухня или изисканите френски ястия ни мамят повече от всякога след годините на затваряне вкъщи. Не отстъпва и интересът към по-непознатите вкусове в ресторантите на Бангкок, Буенос Айрес, Сидни и Дубай.

Сега всички изкушения за небцето от близки и далечни страни са по-близо за Premium картодържателите на Visa с промоцията, която продължава до 17 юли. Всяко плащане в ресторант в други държави с карти Visa Gold, Platinum или Infinite, издадени на територията на България, носи обратно 5% от стойността.

Независимо дали сте гурман, който прави обиколка из известни гастрономически забележителности, или пътешествате пленени от културното наследство на света, при всяко посещение в ресторант, където използвате карта Visa Premium – пластика или качена на свързано устройство, вие получавате вашия комплимент от един от световните лидери в дигиталните разплащания.

Visa е мрежата, която обединява световната търговия, като дава възможност на всеки да извършва трансакции навсякъде по света лесно, бързо и удобно. Visa Premium картите предлагат комбинация от прецизност и традиция, креативност, иновация и технология.

Повече за промоцията на Visa за карти Gold, Platinum и Infinite, издадени на територията на България, можете да намерите тук.