/ netinfo
В дигиталната епоха обществото все повече потребява стоки и услуги чрез възможностите, които предлагат новите технологии. Днес, ако даден бизнес не е представен в дигиталното пространство, все едно въобще не съществува. По-голямата част от компаниите се стараят да предлагат и онлайн услуги, за да могат да улеснят достъпа на потребителите си до своите продукти. За да отговори на съвременните потребности, CrediNet предлага изцяло онлайн бързи кредити за нуждата от спешни пари назаем.

CrediNet е продукт на MicroCredit и представлява изцяло онлайн кредит, който предлага бърз заем за суми от 200 до 3000 лева, за срок от 3 до 12 месеца. Продуктът е разработен така, че клиентите да могат да се запознаят с общите условия, да кандидатстват и да получат заявената сума, от комфорта на собствения си дом или място, което са избрали. По този начин се избягват отделянето на време за стигане до офис, реденето на опашки и губенето на време в излишна бюрокрация.

С този продукт потребителите могат да се възползват от безлихвено връщане на сумата в рамките на 30 дни, при заплащане на еднократна административна такса. А за да се кандидатства по него няма нужда да търсите поръчители или да обезпечавате сумата.

Заявените средства могат да бъдат получени на посочена сметка, в един от 70-те локални офиси на MicroCredit в цялата страна или в обект на EasyPay. Връщането на сумата се осъществява по същите канали.

CrediNet е най-новият продукт на небанковата финансова институция, която съществува на българския пазар от 2012-а година – MicroCredit. Като съвременна и динамично развиваща се компания, MicroCredit винаги се е старала да разбира и задоволява нуждите на потребителите, в различни пазарни сегменти, от бърз кредит. За годините на своето съществуване, компанията е обучила 1200 висококвалифицирани кредитни консултанта, които да помагат на потребителите както при кандидатстването за бърз кредит, така и при обслужването му. Разкрити са над 70 офиси в цялата страна и са обслужени успешно повече от 260 000 клиента.

Навлизайки на пазара на бързите онлайн кредити с продукта си CrediNet, компанията се насочи към съвременните хора, които ценят всяка секунда от забързаното си ежедневие и са свикнали да използват новите технологии, за всякакъв вид пазаруване и услуги. Така по много по-лесен начин и достъпен начин, всеки който желае, може да получи бързи пари назаем само с няколко клика през мобилното си устройство или компютър, в комфорта на собствения си дом.