/ ДеБулКо
Щастливи сме, да ви съобщим, че официално интегрирахме нова машина за лазерно гравиране в нашите работни процеси. Фокусът на ДеБулКо винаги е бил непрестанното развитие, затова продължаваме да оптимизираме процесите си и този път го направихме чрез внедряване на машина за лазерно гравиране.

Маркиращите лазери са професионално допълнение към нашите работни процеси. Те предлагат богат избор от функции и нисък разход на енергия. Машината може да се справи с гравирането върху неметални и метални материали, а това я прави чудесна за много от нашите проекти, като например работа върху строителни материали и прецизни инструменти.

Защо се спряхме именно на Camellon KM-3030-F30?

• Модел за фидер лазерно маркиране, който работи с бърза маркировка

• Висока ефективност на електрооптичната конверсия

• Много добър ефект на маркиране

• Интегрирана структура с компактен размер, не заема голямо пространство и се транспортира лесно

• Опция за гравиране на ротационни детайли

Един от основните плюсове на интегрирането на тази машина в работните ни процеси е високата скорост на гравиране, комбинирана с по-ниските разходи. Благодарение на иновативната технология, с която работи лазера и по-високата мощност, машината ни помага да увеличим значително производителността си. Допълнително - разделителната способност на гравюрата има много високо качество, а това е важно за нас.

Друг плюс са по-ниските разходи, които имаме, благодарение на тази машина за лазерно гравиране. Тя е високоефективна, с ниска консумация на енергия, като това не рефлектира върху производителността й. Преди да интегрираме Camellon KM-3030-F30 използвахме гравиращата функция на мощните лазери за рязане на ламарина. Това беше доста скъпо и бавно, а качеството не винаги достатъчно високо за нашите стандарти.

Има и много други предимства, като например по-малко време за стартиране, повече място в склада ни и разбира се - зелените практики.

С какво допринася тя за нашите клиенти?

Благодарение на новата машина, ние от ДеБулКо сме много по-гъвкави. Имаме по-голям капацитет и страхотно качество на гравиране както на ротационни, така и на плоски детайли. Съответно - нашите клиенти разчитат на по-добри цени и по-бързи доставки.

Ако искате да научите повече за услугите на ДеБулКо, свържете се с нас, като изпратите имейл на info@debulco.bg или се обадете на тел. 0888 703887.