/ iStock/Getty Images
След години опит в изследването на лицензираните букмейкъри, както и внимание към разнообразието от спортни прогнози, анализаторите от Nostrabet ни дават възможност да се впуснем в една нова платформа без аналог на пазара до този момент. Какво представлява играта на Nostrabet – Tipster League? Това предложение най-вероятно ще пренапише правилата на познатите футболни прогнози. Смело твърдение, но нека разберем по-подробно какво може да ни предложи това състезание.

Стартът на сезона започва на 1 октомври тази година и ще продължи до 29 май следващата година. В този период всеки регистриран потребител има възможността да се състезава за месечни награди, както и за големи материални награди в края на цялото състезание. Досещате се, че не говорим за букмейкърска платформа, а за анализаторска, тоест тук никой няма да изисква правенето на депозити, както и игра с риск.

Всяка една прогноза се прави с точки или виртуална валута без никаква стойност. В рамките на месеца и в хода на играта всеки един клиент може да се включи в това забавление, но нашата препоръка е да се регистрирате в първата седмица, поради простата причина, че тогава стартирате с най-висок точков актив.

Какво можем да правим с тях? Футболни прогнози за избрани дербита от самия екип. Подозираме, че портфолиото ще бъде добре заредено, а и ако сме се запознали с впечатляващия трансферен прозорец – този сезон ще бъде пълен с изненади. Това не е единствената добра новина, не е поставен никакъв лимит за правенето на прогнози, но е поставено едно много важно условие – имате право да избирате до два пазара на среща.

Месечната цел на всеки запалянко е да натрупа максимален точков актив, като 10-те най-добри в лигата ще получат парични награди – общият награден фонд е 1000 лева и се разпределя между класираните в края на месеца. Това е първата добра новина, все пак ще открием, че тук играем без риск, но срещу реални печалби. Обърнете внимание, че не говорим за бонуси, а за реални печалби, като от наша страна не се изисква нищо друго освен познания в този спорт. Брандът е посочил, че разплащането ще се случва в следващия месец и препоръчваме на всеки почитател да се запознае с разплащателните методи на EasyPay и PayPal.

Наградите за познатите прогнози на мачове се предлагат на база точков актив, но в началото на всеки нов месец, същият ще се нулира и всички започват отначало. Точките обаче се преместват в актива за големите награди, като първите 5 победителя ще получат съответно iPhone 12 Pro, Playstation 5 и дрон DJI Mavic Mini Combo – последните двама запалянковци отново получават парични награди.

Ако идеята да се забавлявате без риск не е достатъчна, нека обърнем внимание и на още няколко позитива. Анализаторите отдавна знаят, че всеки един спортен фен искаше да получи малко по-социален фактор, предоставящ малко по-голяма информация за тенденциите и поставените прогнози. Ето защо това не е типичната платформа за правенето на спортни залози и реално дори не може да се смята за такава.

Напомняме на читателите, че според родното законодателство – спортен залог, както и всякакъв друг, може да имаме с поставянето на залог при равни шансове между нас и самият букмейкър или институцията, която приема залога. В този случай споделихме, че имате нужда от регистрация, а тя е напълно безплатна, ако дори не искате да попълвате полета, използвайте вашия социален профил и се впуснете в това предизвикателство.

А къде е социалният фактор? Екипът е създал система, в която може да наблюдавате поведението на игра на най-добрите играчи, можете дори да ги последвате, но е забранено дословното копиране на всички прогнози от най-успешните – такава практика ще доведе до изключването на вашия профил. Другият социален фактор е, че след като не се налага никаква инвестиция от ваша страна, спокойно може да каните и приятели. Всеки месец имате право да поканите още 5 нови запалянковци и заедно с тях да се забавлявате, като за всеки поканен получавате 25 точки.

Полето с правилата е обемно, но не и трудно за разбиране, тук можем да подчертаем и маркираме само основните изисквания, но препоръчваме на всеки да се запознае с всички останали правила. Те са написани на разбираем език и не крият абсолютно никакви рискове. Запалянковците трябва да имат познания, а и в този случай дори това не е задължително. След преразпределението на футболните сили стигаме до заключението, че изненадите от футболния свят ще бъдат доста за този сезон. Ако трябва да оценим тази лига, бихме поставили висока оценка, все пак никой не губи абсолютно нищо. В такива моменти, докато букмейкърите говорят за отговорна игра и разумни прогнози, тук няма смисъл да пишем тези редове – забавлявайте се, бъдете смели в своите прогнози, наградите са само част от емоцията, а и нека бъдем откровени, получавате много сериозен опит във футболните прогнози.

Ако имате нужда от повече прогнози и съвети, отново ще ги откриете в тази платформа - анализаторите са известни със своя поглед към различните дисциплини и прилежащите ставки. Все пак именно тази платформа е профилирана в обясняването на всички нови тенденции от индустрията за спортни залози. Логично е обаче, че именно тук не се изискват каквито и да е депозити. Пожелаваме успех на всички и нека най-добрият типстър да спечели.