/ БСП Пловдив
Николай Радев: Успяваме в своите послания да заявим левите си позиции
102256
Николай Радев: Успяваме в своите послания да заявим левите си позиции
  • Николай Радев: Успяваме в своите послания да заявим левите си позиции
„Вторият по големина град у нас и първият по слава е в беда. Пловдив побира в себе си като в капка вода цялата долнопробна картина на днешното българско настояще“. Това коментира народният представител от БСП проф. Иво Христов в присъствието на кандидата за кмет на левицата Николай Радев, кандидати за общински съветници, членове на партията и избиратели.

По думите му към момента общината се управлява по една корупционна схема, а градът е яхнат от една нагла, арогантна и неграмотна клика. Пловдив - гордостта на България, е на път да се превърне в срама на България, заяви още университетският преподавател.

Има много точно разграничаване на кандидатът за кмет от БСП като ляв, каза Николай Радев. По думите му това се случва заради ясните послания, които от партията отправят като свои позиции. Кметът на един град е човекът, който може с действията си да определи перспективите за развитие, добави директорът на ЕГ „Пловдив“.

Кандидатът за кмет припомни кои са двата основни приоритета в платформата на левицата - здравето и образованието. Не може да имаме толкова добри професионални гимназии и да ги съсипваме, а в заводите в индустриалната зона масово да се работи на ишлеме, коментира Радев и допълни, че чуждестранните фирми идват в Пловдив, за да търсят евтината работна ръка. Според статистиката градът под тепетата е на седмо място в страната по размер на трудовите възнаграждения.

Чуйте и от приложеното аудио

Купуването и продаването на гласове е престъпление!!