Единствената по рода си у нас платформа NFT Credo пусна на блокчейн пазара серията „Gold” от колекция Легенди – Наско Сираков. Незаменимите токени вече са налични на https://nftcredo.com/nft/sets/gold и всеки може да ги съхранява в своя дигитален портфейл само срещу 100 лв. за бройка.

NFT „Gold” съдържа кадър от победата на „Левски” с 3:0 като гост на Славия през пролетта на 1993 г. Сираков се е завърнал от френския Ланс и помага на тима, изграден единствено от българи, да спечели поредната си титла на България. Вълкът е неудържим – бележи 9 гола в 12 мача и е с голяма заслуга любимият отбор да се качи за 18-ти път на върха в „А“ група.

Отново на сайта на NFT Credo от днес, почитателите на нумизматиката могат да наддават в търг за 2 нови сребърни медала (№19 и №20) по повод 60-годишнината на Наско Сираков. Началната цена за всяко сребърно изделие на онлайн търга е 1000 лв., като всички средства от продажбата им ще бъдат дарени на ПФК „Левски“ като безвъзмездна помощ към клуба.

От NFT Credo предлагат и оферта за обща покупка на NFT колекция и юбилеен медал. Пакетното предложение включва отстъпка от 20% и е достъпно за всеки на https://nftcredo.com/offers.