Кандидатът за кмет на Добрич Надежда Петкова представи пред актива на ГЕРБ амбициозна и реалистична програма за управление на областния град през следващите четири години.

„Трябва да направим, така че Добрич да се развива. Няма нужда да работим за другите градове. Трябва да работим за нашия град. Трябва тук да ни е приятно да живеем заедно. Градът ни е да е по-чист, по-уютен и по-красив“, заяви Надежда Петкова.

„Силата на ГЕРБ е в хората, които го подкрепят. Горда съм, че съм част от това голямо политическо семейство“, посочи тя пред актива на ПП ГЕРБ. Подчерта, че на изборите за местна власт ГЕРБ-Добрич излиза единна и силна, обединяваща хора с експертиза и заряд.

Добрич

„Тези избори са много важни - не само за Добрич, но и за България. Трябва да покажем, че ГЕРБ сме тук и сме единственото възможно решение за да има нашият град бъдеще, но не като провинция, а като един от водещите областни градове“, заяви кандидатът за кмет.

„В годините направихме много - с ентусиазъм, енергия и работа. За четири години то беше занемарено“, подчерта Надежда Петкова. Тя припомни, че в края на предишния мандат бе осигурен ресурс от 115 млн. лева за воден цикъл, 28 млн. лева - за улици, училища, детски градини, междублокови пространства и т.н. „Къде са те? Какво се случва? Не съм доволна, че това, което ние подготвихме, се реализира по този начин, че Добрич няма физиономия, а хората нямат надежда. Има Надежда, аз съм Надежда за Добрич“, заяви още кандидатът за кмет.

Добрич

„Добрич трябва да има нов кмет и той да е Надежда Петкова“, подчерта областният координатор на партията, народният представител вицеадмирал Пламен Манушев. По думите му, Добрич има изключителен шанс да има за кмет професионалист като Надежда Петкова. „Лично премиерът Бойко Борисов посочи кандидата за кмет на Добрич. И постави като задача през следващия мандат гадът да има кмет от ГЕРБ. Имаме шанса да имаме кмет, който да преобрази Добрич и той да стане конкурент на големи областни градове при привличането на инвестиции и средства по европейски проекти“, каза Пламен Манушев.

Той подчерта, че листата на местна коалиция ГЕРБ (СДС) обединява успели хора, сред тях много представители на бизнеса, които не членуват в партията.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!