развлекателна индустрия
развлекателна индустрия
Международната конференция ЕЕGS, Майсторски клас и браншови награди са част от програмата
Над 85 световни компании ще участват в Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия BEGE 2022 на 23-24 ноември, което утвърждава ролята на събитието като едно от най-влиятелните и широкомащабни в бранша в Европа. Фирмите, които ще покажат последните си иновативни предложения са от различни страни като Аржентина, Армения, Великобритания, Малта, Италия, Германия, Испания, Чехия, Северна Македония, Полша, Сърбия, Словения и много други.

BEGE 2022 ще се проведе в Интер Експо Център в София и е основно ориентирано към бизнеса, както и към създаване на търговски контакти сред представителите от бранша. Форумът представя и най-иновативните продукти от развлекателния сектор. Официалното му откриване е от 11 ч. на 23-ти ноември, като изложението е отворено за посещение от 11 до 18 ч. и в двата дни.

Източноевропейската конференция на игралната индустрия (EEGS) е най-важното съпътстващо събитие на BEGE, което ще се проведе в дните на изложението. През целия ден в специалната зона на EEGS ще протекат дискусии и презентации с фокус върху последните тенденции за развитие в сектора, регулации и добри практики. На конференцията ежегодно се събират над 200 представители от близо 22 страни, за да се запознаят с новостите в сферата.

След края на първия ден на изложението се очаква връчването на традиционните отличия BEGE Awards 2022 за принос и постижения в индустрията. Официалната церемония ще се проведе по време на парти на организаторите на BEGE.

„След две години пауза заради пандемията, програмата на BEGE 2022 е по-наситена от всякога, а броят на изложителите и регистриралите се посетители е по-голям. Очаквано е, че все повече професионалисти от сектора ще пожелаят да се запознаят на място с новостите в нашата индустрия, която се развива с бързи темпове, особено в онлайн частта си – в крак с повсеместната дигитализация на живота и на потребителското преживяване“, посочи Милена Цанкарска, бранд посланик на изложението.

Изложението продължава своята работа и на 24-ти ноември. Пълната програма на BEGE можете да видите тук, а лекторите и темите на EEGS можете да намерите тук.

Предхождащи изложението събития са Майсторски клас и Афилиейт конференция. На 21-ви ноември в Grand Hotel Millennium в София ще се проведе Майсторски клас на тема Отговорна игра. Форматът включва лекционна част и работа по групи с водещи експерти в бранша, а модератор е Питър Ремерс, един от най-изтъкнатите професионалисти в областта на отговорната игра.

На 22-ри ноември отново Grand Hotel Millennium ще бъде домакин на единствена по рода си конференция, която събира водещи афилиейт маркетинг специалисти и оператори от игралната индустрия. Целта е обмен на идеи и опит, както и създаване на нови бизнес контакти.

Официалните спонсори на тазгодишното издание на BEGE са водещите компании в сектора: EGT, Amusnet, Betano, Merkur Gaming, ODDS.GROUP, Bet Construct, CT interactive. Утвърдени брандове като Altenar, Playtech, Evenbet, Oddin.gg и GLI са сред основните партньори на EEGS 2022.