/ Велмакс
Големите брандове диктуват правилата на пазара – те провеждат проучванията, въвеждат иновациите, залагат на качеството и никога не се страхуват да бъдат първи. Било е нужно дълго време тези брандове да спечелят доверието на клиента и да се превърнат в любима и жадувана марка от мнозина. И когато това се случи, те се превръщат в лидери – производители на висококачествени продукти, които потребителите масово търсят и искат да притежават. Тогава обаче идва нова заплаха от появата на реплики – неизвестни компании и измамници, които се опитват да копират оригинала като продават имитиращи продукти с лошо качество на висока цена и се надяват на бързи печалби. В днешно време тези измамници непрестанно опитват да подобряват имитиращите продукти и понякога те са почти неразличими от оригиналните такива. И ако човек не е добре запознат с тънкостите, той може лесно да стане жертва на поредната измама – да закупи имитиращ продукт на позната марка на висока цена и проблемите тепърва да започнат.

На пазара съществуват измамници, които копират Велмакс

Велмакс е бранд, който оперира в няколко европейски държави вече 30 години. Компанията е основана в Полша и от тогава постепенно разширява дейността си на различни пазари с една единствена цел – да предлага продукти, които вдъхновяват със здраве. Продуктите на Велмакс основно са насочени в областта на чистотата и добрата хигиена, приготвянето на здравословна храна вкъщи, както и осигуряването на фактори за добър сън. Клиентите на компанията са вече стотици, а брандът постепенно се е наложил като лидер в индустрията. Брандът Велмакс е носител на редица награди, сертификати и отличия за високо качество на предлаганите от тях продукти. Това, разбира се, не остава незабелязано от желаещите бързи и лесни печалби и така на пазара са се появили редица компании, които се опитват да имитират оригиналните и висококачествени продукти на Велмакс. Тъй като здравето и домашният комфорт са тема с изключително висок приоритет за много от нас, особено след появата на пандемията от COVID-19, масово хората не обръщат внимание на детайлите и са потенциална жертва на измама и закупуване на продукт-реплика.

Какви са приликите и разликите между оригинал и реплика

Първоначално и с просто око, репликите могат да останат почти незабелязани и неразличими. Затова трябва да се отнасяме с особено внимание, за да направим разликата и да не останем разочаровани.

Основните прилики, разбира се, са чисто визуални и се отнасят единствено до външния вид на продуктите. Разликата идва в качеството – вида на материалите, които са използвани, функционалността на продуктите и уредите, както и следпродажбеното обслужване.
Конкретни примери за разлики в използваните материали в оригиналните продукти на Велмакс и тези на имитиращите ги реплики.



Бритфанна – оригиналната тенджера на Велмакс е изработена от висококачествена благородна стомана, докато репликите, предлагани от измамници само могат да имитират този материал. Благородната стомана е ключова за функционалността на Бртифанна, тъй като тя не позволява загаряния, повреди от химически субстанции и дори е антибактериална. Също така, Велмакс предлагат продукта със 100 години гаранция – нещо, което никога няма да срещнете при имитиращите продукти.

Велмакс
Велмакс

Спален комплект Шалте – въпреки, че измамниците могат да опитат да репликират дизайна на комплекта, тук оригиналът може лесно да бъде разпознат при допир. Спалният комплект на Велмакс е изработен от сатен, който през лятото охлажда и от натурална мериносова вълна, която през зимата топли. Този тип вълна се добива от специална и рядко срещана порода – мерино овце, които са високоценени още от Средновековието, заради качеството на тяхната вълна. Тази вълна е изклчително фина и мека, регулира температурата по превъзходен  начин и има изключителна абсорбираща способност, антибактериална молекула и др.

Пречиствател на въздух Cirrus Life – на пазара съществуват редица пречистватели на въздух, но това, което дава преднина на Cirrus Life от Велмакс е неговата възможност за стерилизация, чрез UV лъчи и йонизация на въздуха. HEPA филтърът също го различава от репликите. Не забравяйте, преди покупка може да претеглите уредът. Оригиналът на Велмакс тежи точно 4.8 килограма.

Cirrus Life
Велмакс

Комплект ножове Puro – оригиналът е изключително здрав и изработен от неръждаема стомана. Това, което отличава истинските ножове Puro от ментетата е брандираното лого в основата на комплекта ножове, както и дръжките, които имат лек „венге“ оттенък, който трудно би бил копиран.

Съществуват още редица нагледни примери, по които може да разпознаете оригиналните висококачествени продукти на Велмакс от евтините имитиращи реплики. Бъдете внимателни и с някои от бестселърите – най-продаваните и разпознаваеми продукти на Велмакс – прахосмукачките Security Clean и Valerio, почистващият робот за прозорци и бани Aquamentti, камината Fiamotto, мултикукърът Maestro Gusto и устройството за пречистване на вода - Водата на живота.

Какво още трябва да знаем, за да бъдем сигурни, че купуваме Велмакс оригинал

Измамниците се крият и никога не биха показали лицата си. Те продават имитиращите продукти основно онлайн – в известни сайтове за обяви и онлайн магазини за продажба на стоки. Велмакс обичат живия контакт. Екипът на фирмата организира ежемесечно събития в редица български градове, където се среща с хората, разговаря с тях и представя ползите от техните продукти. Единствено на живо имате възможността да видите оригиналните продукти, да се докоснете до тях и да усетите силата на тяхната висока ефективност.



Ако имате колебания, винаги може да се допитате до екипа на Велмакс за потвърждение. Може да потърсите представителите на фирмата в техните официални канали:

Уебсайт: https://welmax.bg/
Фейсбук страница: https://www.facebook.com/welmax.lux.bg/