/ Betano mobile
Betano не е новосъздаден, а изключително популярен и силно ценен букмейкър на европейската сцена. Ексклузивна обаче е новината от няколко дена, според която операторът най-накрая стъпва и на родния пазар. Феновете на качествените бетинг услуги и на страхотните промоции в България вече могат официално да се регистрират в Бетано. Нещо повече – според прочетеното в https://efirbet.com/betano-mobilno-prilozhenie/ става ясно, че освен през настолно, може да залагаме и през мобилно устройство. Опцията за бетинг активност през телефон е силно препоръчителна за хора, които рядко се заседяват у дома и обичат да правят спортни прогнози в движение. А най-хубавото е, че тази опция в Бетано на практика копира услугите от официалната десктоп страница.

Мобилните потребители на австрийския оператор не са ограничени по никакъв начин. Те получават пълния набор от функции и опции, налични в официалната десктоп версия на платформата. Това означава, че залагащите в движение спокойно могат да се възползват от всички специални предложения на Бетано, включително и възможността за затваряне на залог. Точно така – Cash Out функцията е напълно достъпна и в Betano mobile. Няма никакво значение дали залагате през телефон, или таблет. Ако за дадено събитие е предвидена опцията за предварително затваряне на вашия залог, ще видите означение за това.

Какво представлява Cash Out в Betano mobile?

Както вече споменахме, разлика в предлаганите функции в десктоп и мобилната версия на Betano няма. Това означава, че и в двата режима Cash Out работи по един и същи начин. Опцията предоставя шанс на играчите да получат печалба още преди да е приключил мачът. За целта те трябва да се съгласят с предложената им от букмейкъра сума. Това е сума, срещу която на практика компанията купува залога, включително и риска, ако той се окаже грешен.

Затварянето на залог влиза в употреба не само когато потребителят няма търпение да получи печалбата си, но и когато се съмнява във вече направената от него прогноза. За да избегне евентуалния риск от загуба, той може да се съгласи с офертата на букмейкъра и да затвори залога си непосредствено преди края на събитието.

Какво друго да очакваме от Betano mobile?

Betano mobile е мобилната услуга на австрийския оператор, достъпна вече официално и у нас. Тя дава избор на играчите да преценят по какъв начин да залагат в движение. Опциите са две – през олекотената мобилна версия на сайта, която на практика копира по дизайн и навигация официалната платформа, или инсталиране на модерно и интуитивно приложение. Betano mobile разполага с две апликации – една за iOS и една за Андроид. Apple потребителите ще я намерят в Apple App Store, докато Андроид играчите могат да свалят инсталационния файл директно от сайта. И в двата случая инсталирането е бързо и безпроблемно, стига да отговаряте на системните изисквания. След като вече имате налично приложение на Betano във вашето устройство, само с един клик ще можете да влизате в игралната си сметка и да залагате, а също така и да играете на множество казино игри. Ако нямате игрална сметка пък, Betano mobile услугата ви дава възможност да се регистрирате и през телефон. За нямащите търпение сред вас дори се предоставя опция за бързо отваряне на акаунт през профил на социална мрежа. Имайте на предвид, че от Betano са се погрижили да получите както стандартната бетинг секция със залози, така и тази за залози на живо. В нея на телефон отлично работят и допълнителните услуги като проследяване на спортни събития, резултати и статистики в реално време, а също така и функцията Създай Залог и специалното предложение в сектор Промоции, Super Odds. В него потребителите получават не просто високи, а свръх високи коефициенти, защото букмейкър поставя 0% марж на специално селектирани всеки ден събития.

Напомняме, че е от особено значение да спазвате принципите за честна и отговорна игра, когато залагате на спорт, включително и в новата платформа у нас, Бетано.