/ netinfo
В следващите редове ще прочетете рекламен материал. Така че, ако не обичате т.нар. адверториали, смятате ги за манипулативни, подвеждащи и носещи лоша енергия, веднага натиснете x-а горе вдясно. Но ако сте от потребителите, които осъзнават, че рекламата може да бъде забавна, емоционална и красива, останете с нас.

Щом още сте тук, значи сте от вторите и сте наясно, че всеобщото мнение за рекламните публикации никак не е валидно за всички случаи и както всяко правило, и това си има изключения. Или обратното - всяко изключение си има правило. В консуматорско общество като нашето най-използваният глагол е “искам”, а най-честата фраза “искам да имам”.

Желанието е привлечено от манията за притежание, водена от страха да не останеш незабелязан, но и да не бъдеш отхвърлен от стадото. В случаите, когато се стремим към подчертаване на своята индивидуалност, често ставаме жертва на тенденциите и може би неосъзнато започваме сляпо да ги следваме, вместо с широко отворени очи (и сетива) да ги създаваме.


Това сериозно си личи по дрехите ни например. Да вземем дългокосместите елеци. Отначало бяха супер модерни, скъпи и тренди, но после се появиха прилични реплики на достъпни цени. И така изведнъж всички дами по улицата заприличаха на добре сресани зайци.

смартфон
netinfo

После идват заведенията и ресторантите. Тъкмо открият някое ново свежо местенце и, докато все още се влюбваме в него, то вече предлага по-малки порции на по-високи цени и много често осакатени гурме предложения. Учените още не могат да установят каква е причината за това - дали желанието на собственика да “избие” инвестицията си в най-кратки срокове, или заради добре познатото подценяване на клиентите, но е факт, че много трудно ресторант успява да опази имиджа си на “същото, каквото беше отначало” място.

Коледа
netinfo

Накрая се нареждат и джаджите - като почнем от белачката за чесън и стигнем до смартфоните. Каквото и да си говорим, най-скъпите марки мобилни телефони все още са в топ 3 на най-желаните подаръци за Коледа. Истината обаче е, че те вече не доставят на потребителите онова чувство за неповторимост, забележителност и недостъпност както беше преди години. Днес често срещаме хора с джаджи, неотговарящи на стандарта им на живот или на възрастта им само защото “другите имат такива”.

А истината е, че все повече потребители са на мнение, че единственото, с което тези смартфони се отличават от конкурентите, е цената. В случай че наистина бихте искали да сте различни и устройството в ръката ви да впечатлява и да кара хората да се обръщат след вас, без да се налага да теглите кредит за това - то погледнете тук: смартфон с изключителен дизайн.

Моторола
netinfo

Новият модел на Motorola определено грабва погледите с привлекателния си външен вид в сребърно синьо и наситено черно. Но, както се казва, “по дрехите посрещат, по ума изпращат”. Ето защо двойната смарт камера, широкоъгълната селфи камера и IP68 стандарта за водоустойчивост са все предимства, които нареждат Moto X4 в челото на нашата класация за супер идеи за коледни подаръци - както за Нея, така и за Него. И това не е всичко: благодарение на функциите за боке снимки и селективно черно-бяло този телефон е на първо място в писмата до Дядо Коледа, написани от тийнейджъри, които живеят в Instagram и много добре познават магическата сила на размазания фон и цветните акценти в мобилната фотография.

Моторола
netinfo

Ако всичко това ви кара да се замислите над първоначалния си избор на телефон, който искате да притежавате през 2018-а година, убедете се в предимствата на модела тук: www.motorola.com. Защото с разликата в цените между него и онези, които описахме по-горе, ще можете да си позволите още няколко чудесни коледни подаръка - за вас или за любимите ви хора.