Mayoral
Mayoral / Mayoral
От скромно си начало до международен успех, Mayoral е достъпна дизайнерска марка, която облича децата в красиви, комфортни и качествени детски дрехи. Как марката става толкова уникална и защо облеклото ѝ е чудесно допълнение към гардероба на нашите деца. От самото си създаване, Майорал се превръща в емблематичен бранд, който предоставя на семействата по света най-доброто от испанската мода. Историята им стартира през 1941 година като семеен бизнес, произвеждащ чорапи и чорапогащници. До началото на 70-те години екипът се стреми да надгради себе си, чрез създаване на детски дрехи, които всички до ден днешен обичаме. 

Зад тази действия застават и думите на семейството: “Нашата цел не е да бъдем по-големи, а по-добри. Първото е резултат от второто”. Mayoral продължава да расте и постигна търговско присъствие в над 100 страни, отваря 250 магазина по целия свят и произвежда над 3000 различни стила за деца всяка година. Също така, заема място и в онлайн търговията, като продава артикулите си в над 21 пазара по света. Повече от 80-годишна история стои зад гърба на фирмата, това ги мотивира да продължават да се развиват и да радват клиентите си в световен мащаб.

Какво ги прави уникални?

Това, което прави бранда уникален е личността му. Под мотото „Да се сприятеляваме“, Mayoral балансира непрекъснатия си успех с фокус върху социалните и етични отговорности. Основната цел на Mayoral е да създава висококачествени облекла на възможно най-добра цена, ангажирайки се с множество принципи за общности по целия свят.

Техните усилия за устойчивост

Компанията поема все по-голям ангажимент за устойчивост. Тя приема множество екологични политики, които имат за цел да стимулират устойчивостта и по-ниското замърсяване, причинено от марката. Например, до 2025 година Mayoral има за цел 50% от колекциите си да съдържат екологични тъкани. Досега, 20% от моделите на компанията включват устойчиви тъкани, като органичен памук и рециклирани влакна. Но това не е всичко! Mayoral също предприема устойчиви действия, като е намалила пластмасовите отпадъци, чрез използване на рециклирана пластмаса, устойчиви опаковки и оптимизиране на вътрешните ресурси, използвайки активи, като слънчеви панели и LED осветление. Брандът дава на своите клиенти шанс да бъдат част от тяхното пътуване към по-устойчиво бъдеще в модната индустрия, като същевременно предоставят достъпна мода за децата.

Отговорна мода

Марката определено заслужава място в семейството на отговорните брандове. С разнообразна селекция от игриви, но устойчиви дизайни, облеклото ѝ предлага първокласна мода на достъпна цена, която е произведена отговорно и етично. Купувайки Mayoral, ние не само даваме повод за усмивка на нашите деца, но и ставаме част от пътуването на марката към по-нататъшна устойчивост и отговорност в модната индустрия. Всички продукти са проектирани и разработени в централата им в Малага, където екип от повече от 100 дизайнери работи всеки сезон върху нови модели рокли, якета, комплекти, обувки, аксесоари и още много практични и удобни детски дрехи.

Екипът на Kidsfashion.bg се гордее с това, че предоставя на своите клиенти избор на едни от най-добрите модни марки за детски дрехи, вярвайки, че Mayoral е единствен по рода си - винаги търсейки балансиран дизайн, насочен към постигане на най-доброто съотношение между цена и качество. Онлайн магазинът разполага със стотици продукта на бранда във всички различни форми, размери и дизайни, за да е 100% сигурен, че ще намерим идеалния артикул за своето дете. Когато Майорал създава своите модели, безопасността на децата е абсолютна гаранция с приоритетно значение. В испанската компания има специален отдел, който се грижи за този аспект. Всичко това ни гарантира спокойствие като родители, че децата ни ще се чувстват удобно и комфортно.