/ Макдоналдс
Заповядай в най-близкия ресторант от 7 ноември, за да разбереш коя играчка ще е твоята
По повод 40-тата годишнина от създаването на детското меню в Макдоналдс, Happy Meal, компанията представя на своите почитатели лимитирана серия с легендарни играчки от 80-те години до сега. Серията играчки (изненада) ще се предлагат в 90 страни в целия свят за определен период от време в участващите ресторанти в периода от 7 до 11 ноември или до изчерпване на наличните количества. Чрез тази инициатива фенове от всяка възраст са добре дошли да открият каква играчка от миналото или от днешно време ги очаква.

Серията включва любими играчки от цял свят от 80-те години до ден днешен. Гледай видеото, за да ги видиш как пътуват във времето и радват почитателите си навсякъде.

Семействата по цял свят могат да вземат една от 15-те иконични играчки в изненадващото детско меню Happy Meal, които са:

Cowboy McNugget (McDonald’s): 1988
Fireman McNugget (McDonald’s): 1988
Mail Carrier McNugget (McDonald’s): 1988
Hamburger Changeable (McDonald’s): 1989
Grimace (McDonald’s): 1990
Dino Happy Meal Box Changeable (McDonald’s): 1991
McDonald’s Hot Wheels Thunderbird (Mattel): 1993
Hamburglar (McDonald’s): 1995
Power Rangers (Hasbro): 1995
Space Jam Bugs Bunny (Warner Brothers): 1996
Patti the Platypus (Ty Beanie Baby): 1997
Tamagotchi (Bandai): 1998
My Little Pony (Hasbro): 1998
Furby (Hasbro): 1999
Hello Kitty (Sanrio): 2013

Детското меню Happy Meal до ден днешен се предлага в повече от 38 000 ресторанти в над 100 страни по целия свят с иконични играчки и е символ на изненада, игра и забавление.

“Родителите споделят мили спомени за техните любими играчки,” казва Колин Мичел, вицепрезидент Маркетинг на Макдоналдс. “Отваряйки червената кутия на детското меню Happy Meal се създават истински моменти на връзка между родителите и детето. Сигурни сме, че тези играчки ще се оценят и помнят дълго.“

Детското меню е обичано освен със създаването на забавни моменти, но и с вкусните продукти на Макдоналдс. През годините много нови, балансирани предложения бяха въведени към детското меню, за да може семействата да имат съвременен избор. От 2013 г. до сега бяха въведени плодове, зеленчуци, ниско-калорични млечни продукти и вода като част от детското меню Happy Meal.

Макдоналдс ще представи лимитираната серия ретро играчки в периода от 7 до 11 ноември или до изчерпване на наличните количества в участващите ресторанти, така че побързайте да разберете какво ви очаква.



За Макдоналдс

Макдоналдс е световен лидер в бързото обслужване с повече от 38 000 ресторанти в над 100 страни.