Корал Резиденс
Корал Резиденс
Новият комплекс на „Планекс Инвест“ с модерно архитектурно звучене - „Корал Резиденс“, е разположен в кв. „Бриз“ - един от най-престижните квартали във Варна, и предстои да получи Акт 16 до края на месец юни. Ключова локация, естетика, дизайн, морска панорама и отлично изложение са само част от предимствата на комплекса.

„Корал Резиденс“ се състои от две нискоетажни сгради, с 63 двустайни, тристайни и четиристайни апартамента, като почти всеки от тях има южно изложение и морска панорама. Апартаментите на атрактивни цени варират от 60 до просторните 220 кв.м, с 1, 2 или 3 спални. До този момент са продадени 80 % от имотите в комплекса.

В „Корал Резиденс“ цари спокойствие и уют. За целта са изградени открит басейн, озеленен парк с обособени зони за почивка и детска площадка. В непосредствена близост се намират едни от най-предпочитаните кътчета за отдих и разходки във Варна - плажната алея е на пешеходно разстояние, Морската градина, разнообразни заведения за хранене, търговски център. На 50 метра от комплекса има спирка на обществения транспорт, която осигурява удобни автобусни връзки до целия град.

Корал Резиденс

Съвършените форми и фините очертания на корала са моделът за новото луксозно бижу на „Планекс Инвест“ - „Корал Резиденс“. Уникалният дизайн е вдъхновен от шуплите на корала. Авангардната и модерна фасада изкусно следва естествената му биологична форма. За пореден път „Планекс Инвест“ прилага устойчиви, естетични и съвременни технологични решения в изграждането на жилищни сгради. За любителите на иновациите, компанията адаптира и услугата „smart портиер” - видеодомофонна система за контрол на достъп до жилищата.

„Корал Резиденс“ от „Планекс Инвест“ е всичко, което ви е нужно, за да избягате от забързаното ежедневие на градската среда, но и да сте съвсем близо до нея.

Информация за продажбата на апартаменти може да получите на телефони: 052 610 746 и 088 212 2212, ел. поща: sales@planex.bg или на https://RealtyPlanex.com.