/ iStock/Getty Images
За ефективното предпазване и запазване на отличната външност на телефона е необходима покупката на подходящи калъфи, кейсове и протектори. Нека видим от какви материали се правят и кое налага толкова тяхната необходимост. Как Etuo.bg може да Ви помогне в тази посока?

От какви материали се правят калъфи за телефони

За да бъдат достатъчно устойчиви, здрави и надеждни за мобилното устройство, калъфите предимно се произвеждат от:
● силикон;
● пластмаса;
● кожа.

Това са сравнително евтини, красиви и невероятно дълготрайни материали, дори и ако са подложени на различни умерени външни въздействия, като удари и изпускания. Те могат с лекота да поемат характерните за всекидневието неволни съприкосновения с различните по вид материали: дърво, камък, стъкло, метал.

Често използван в последните години при производството на калъфи за телефони е TPU (термопластичния полиуретан). Характерното за него е съчетанието на свойствата на силикона и пластмасата, което го прави още по-здрав и способен да поема дори и по-силни удари. В същото време той е издръжлив на UV-слънчевите лъчи, дълго време запазва отличната си външност и е приятен на допир.

Защо са необходими

Съвременните мобилни устройства, като телефоните и смартфоните са невероятно красиви и елегантни, но и много чупливи, поради стъкления им корпус. Ето защо, ако искате да се радвате дълго време на атрактивния дизайн на любимата си джаджа, осигурете ѝ подобаващата защита срещу надраскване и счупване. Тук на помощ идват предлаганите в онлайн магазин Etuo.bg калъфи за телефони, протектори и кейсове. Те са качествени, красиви и с пълно съвпадение според модела, за който са предназначени.

В същото време, поставения в съответния защитен аксесоар смартфон ще стои здраво и надеждно, без възможност за неволно изхлузване поради несъответствие с размерите или създаване на дискомфорт при употреба. Това може да гарантира спокойствие и приятно използване на новото Ви мобилно устройство.

калъф телефон
iStock/Getty Images


Кои са Etuo.bg и с какво помагат на потребителите

Вероятно Ви изглеждаме като поредния магазин, предлагащ разнообразие от аксесоари за телефони и смартфони, таблети и мобилни джаджи! Ние обаче притежаваме една особеност, която се харесва на голяма част от клиентите ни - предоставяме Ви възможност да създадете собствен дизайн на новия си калъф, което ще Ви отличи от останалите стандартни и еднотипни решения. Тази услуга Ви позволява да изразите своята индивидуалност и предпочитание, да покажете представата Ви за света и да изразите определено послание на отлични цени.