/ iStock/Getty Images
Пазарът на авточасти и наличните онлайн магазини са доста разнообразни и има много обекти, предлагащи нови и качествени части за коли. С какво AutomotoZone се отличава и защо хората пазаруват от този сайт? Кои са достъпните в него авто продукти?
 

Кой стои зад AutomotoZone


Екипът зад сайта е съставен от млади професионалисти в областта, с дългогодишен стаж и нужното образование. Всеки от тях е тесен специалист в определена област от отрасловия пазар и има компетенцията да съдейства на клиентите, както и нужната информационна база за консултация при определени параметри. Всеки от екипа постоянно се информира за нововъведенията и иновациите в своята област, за да е в течение на новите трендове и да е адекватен на клиентските запитвания, зареждането на стоките и тяхното описание. 
 

Защо са предпочитан онлайн магазин


Знаейки, че ще са поредният онлайн магазин за авточасти, от AutomotoZone постъпват различно и предварително проучват конкурентите си, за техните предимства и недостатъци. Анализират клиентските коментари, от които разбират какво търсят хората както откъм продуктова гама, така и откъм обслужване. Внедряват предимствата, отстраняват недостатъците и предлагат търсените от потребителите услуги, продукти и обслужване. И така се ражда един по-различен онлайн магазин със своите конкурентни предимства и постоянно увеличаваща се клиентска база.
 

Какви авточасти се предлагат в сайта


За лесна навигация и откриване на желаните авточасти AutomotoZone е разделен на отделни категории с различни видове нови и качествени резервни части за автомобили. Предлагат се продукти за каросерия, светлини, двигатели, трансмисия и всички отделни системи на автомобила.
В онлайн магазина още са достъпни и всички необходими за правилното функциониране на превозното средство консумативи. Сред най-търсените и предпочитани са различните видове ремъци, филтри, смазочни, спирачни и други течности.

Тук дори са достъпни и отделни допълнения, като множество електронни джаджи, ароматизатори, кабели за подаване на ток и много други. Сред част от марките, с които AutomotoZone работи, са: Brembo, Bosch, Japanparts, Valeo и други.
 

Кои марки автомобили се поддържат


Екипът постоянно се стреми да разнообразява продуктовата гама и да разширява списъка от предлагани части за различните марки автомобили. Към днешна дата сред основните поддържани марки са:
  • BMW;
  • Audi;
  • Ford;
  • Peugeot;
  • Toyota;
  • Fiat;
  • Nissan и още много други.