Заедно сте минали през добро и лошо. Тя е първият човек, с когото бързате да споделите какво се случва в живота ви. И да не сте се виждали скоро, съберете ли се - сякаш никога не сте се разделяли. Тя е най-добрата ви приятелка - и трябва да и намерите подарък. Идва рожденият ѝ ден, има имен ден, най-накрая се е разделила с Митко, който изобщо не беше за нея, получила е повишението, за което мечтаеше, Асен, с който сякаш са родени един за друг ѝ е предложил брак или пък просто ей така, искате да я зарадвате без повод, защото я обичате. Какво да ѝ подарите? Ето това е въпрос за милиони, на който имаме няколко подходящи отговора, които с удоволствие споделяме с вас.

Добро утро, красавице предложения

подаръци


Тя е прекрасна! Обаче сутрешното ставане не ѝ е силна страна. Подходящият подарък за приятелка, която спи блажено и дълбоко като спящата красавица, дори да има земетресение и съседите да правят ремонт едновременно, е будилник. Но не какъв да е! Забравете стандартните предложения. Вземете и примерно модерен часовник с кукувичка в любимия ѝ цвят или пък ретро, прожекционен или модерен “бягащ” будилник. Не забравяйте да добавите и страхотна вдъхновяваща чаша за кафе или пък красива оригинална чаша за чай с инфузер.

Човекът е човек, когато е на път идеи

За дамите, които постоянно са изгубени някъде по света, изберете примерно скреч карта или глобус на света. С подобен полезен и практичен подарък за най добра приятелка, тя ще може да отбелязва всяка нова дестинация, която е покорила и да отмята една по една новите си цели. Да виждаш прогреса си е безценно и подобен подарък определено ще е печеливш. Ако любимата ѝ дестинация са плажовете по света или пък класните СПА хотели, добавете готина кърпа, с която ще привлече погледите.

За шеф-готвач ентусиасти

подарък

Ако търсите оригинален подарък за приятелка, запалена по подвизите на кулинарния форнт, отново имаме печеливши идеи. От атрактивни престилки за готвене, държачи за лъжици и елегантни съдове за сервиране до печати за бисквитки и шаблони за украса на кафе и сладкиши, оригиналните кухненски джаджи са правилен ход. Само не забравяйте - изберете не скучните стандартни предложения, които присъстват във
всяка кухня. Търсите различен и нестандартен подарък за приятелка, а това означава нещо свежо и впечатляващо!

Работа, работа, работа идеи

Ако търсите идеи за подарък за приятелка, която е завършен работохолик, устремен към бизнес висините, то подберете нещо полезно, което ще използва. Подходящи са модерните джаджи за работното място като примерно, прахосмукачка за бюро, нестандартни практични органайзери, флаш памети. Ако изберете последното, за да я трогнете допълнително, можете да запишете плейлист с най-любимите ѝ парчета.

Наздраве, прекрасна – идеи

подарък

За ценителките на виното, винаги отлична идея за подарък са чаши, декантер, стойка и аксесоари за вино. Подобни подаръци определено незабавно ще влязат в употреба, особено ако ги придружите с внимателно подбран любим сорт вино. Можете да добавите и забавен тирбушон, който би спечелил овациите на всеки гост. После - остава да налее и да почерпи, че ви има в живота си! Наздраве за вашето приятелство, дами!

Заложете на оригинални весели и практични подаръци!

Независимо кое от горните предложения за подарък за най-добра приятелка ви допадне най-много, помнете: не правете скучни избори. Забравете за обичайните обикновени неща, които присъстват във всяка къща, живот и офис. Изберете ги в различен и вдъхновяващ формат, който ще внесе емоции, радост, усмивки. За дизайнерски подаръци, които вдъхновяват и впечатляват, разчитайте на https://dreboliiki.com/. Очакват ви оригинални джаджи, създадени от иноватори, които знаят как да направят живота по-пъстър и весел. Търсите подаръци? Знаете къде да проверите за подходяща изненада.