дамски дрехи
дамски дрехи / iStock/Getty Images
Дамски дрехи с добро качество можете да откриете на много места, но достатъчно елегантни и модерни ли ще бъдат те, че да задоволят претенциозния ни вкус? Доста български производители предлагат интересни и дори екстравагантни облекла, които с луксозната си изработка и непосредственото си излъчване ще направят външния ни вид различен от този на останалите… От онлайн магазин Алеса съветват всички дами да заложат именно на подобни нестандартни решения и да експериментират с визията си – защото красотата ви подхожда! 

Кои са най-предпочитаните дамски дрехи за ежедневието? 

Изборът на облекла за през деня е подчинен на желанието да се чувстваме предимно комфортно. Повечето от нас са “на крак” от сутрин до вечер, а това налага носенето на практични дамски дрехи от приятни материи – така ще се чувстваме добре в ежедневието си, оставайки верни и на актуалната мода. 
Кои облекла се определят за “тренди”, когато говорим за женската визия и нейното огромно значение? Едва ли официалните рокли са най-често носените модни елементи, защото макар и много стилни, те не са подходящи за всеки ден. От модна къща Алеса споделят, че решения като ризите, панталоните, дамските спортни комплекти и дънките са любим избор за съвременната жена, за която удобството стои винаги на първо място. 

Какви са тенденциите при облеклата за жени през 2022?

Пролетта се задава, а заедно със слънчевото време идва и времето да заблестите в цялата си прелест с новите си модни придобивки! Обновяването на гардероба е нещо нормално с идването на топлите дни от годината, когато желанието за модни експерименти е по-голямо от всякога! Ако все още не знаете какво ще е актуално при дамските дрехи за 2022, вижте какво имаме да споделим с вас в следващите редове: 

свежи цветове на хоризонта – нюанси като розово, лилаво, жълто, синьо и зелено, ще са хит през лятото и пролетта, като кремавото, бежовото и кафявото също ще се задържат на подиумите. Пастелните тонове са част от устойчивите тенденции, които винаги успяват да устоят динамиката на модата;

Дамски дрехи
Дамски дрехи

оверсайз вдъхновение – и тази година ще можем да се насладим на удобството, с което oversize облеклата ни удостояват. Освен практични и много комфортни, този вид дамски дрехи са любими на по-голямата част от жените, които с охота добавят все повече и повече “представители” на този тренд в своя гардероб.

Свободните облекла подхождат както на по-слаби дами, така и на такива с пищни форми. Отлично решение са за вашия casual стил, като могат да се носят с елегантни и спортни обувки;

цветни линии за вашето креативно излъчване – геометричните щампи ще преобладават при облеклата за жени през 2022. Основното предимство на този тренд е, че можете да го използвате в своя полза, за да издължите и направите фигурата си по-слаба. Диагоналните райета са перфектното решение за дълги поли или рокли, с които ще изглеждате стройни и шикозно; 

80-те се завръщат – пуснете си някой стар филм и се уверете колко много е взаимствана съвременната мода от тази преди 20 години! Нещата се повтарят, но с леки изменения, които да вкарат днешните дамски дрехи изключително тренди… Сезон пролет/лято 2022 ще ни вдъхнови с нови попълнения в духа на 80-те, които се отличават с буфан ръкави и с блузи с подплънки в раменете, широките дънкови якета, рок излъчване, комбинациите от дантела с кожени колани, пайетите и бодитата като основно облекло. 

Изненадите в моден план ще бъдат доста за тази година, разказват от Alessa.bg. Изберете дамски дрехи, които отговарят на стила ви и заложете на дизайнерски решения и магазини, където предлаганото качество е на най-високо ниво!